loader
Foto

Galerie foto

„Omul cu chitara” dă startul verii cu Pasărea Colibri

Pe 1 iunie, ați urmărit o ediție specială a emisiunii „Omul cu chitara”. Alături de gazda Ducu Bertzi, în platoul emisiunii au fost prezenți Pasărea Colibri și Marius Batu. De la ora 22:00, la TVR 2 și TVR+.

 

DUCU BERTZI
Omul cu chitara

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

„Omul cu chitara” este o emisiune închinată muzicii, care recreează o dată pe lună, timp de o oră, atmosfera caldă a şuetelor cu amintiri şi întâmplări din lumea folkului. Pe 1 iunie, avem o editie de colecție, un adevărat regal al șlagărelor semnate Pasărea Colibri, Ducu Bertzi și Marius Batu (câștigătorul Trofeului «Omul cu chitara» din sezonul trecut al emisiunii), în care vor fi oferite cadou 3 chitare cu autografele artiștilor prezenți în emisiune.

De la ora 22:00, prietenii TVR 2 vor putea asculta piese  ca „Viața la țară”, „Vis de primăvară”, „Vinovații fără vină”, „Floare de colț” sau „Cântec șoptit”.

Nu uitați să intrați pe pagina de Facebook Omul cu chitara, iar cine răspunde corect la întrebările postate în timpul emisiunii câștigă câte o chitară. Pentru 1 iunie, Ducu Bertzi ne-a pregătit 3 întrebări, fiecare având drept premiu o chitară.

Există o mişcare continuă în zona folk, în Bucuresti şi în ţară, care nu are un spaţiu adecvat unde să se regăsească în media. Interesul crescut al publicului mă face să cred că se va reflecta în audienţă pe TVR 2. Este necesară mediatizarea emisiunii, dar şi mesajul care este transmis telespectatorului. Ea vine în contextul de normalitate, bun gust şi act artistic firesc, pe care încearcă să-l impună TVR 2.” (Ducu Bertzi)

 

 

 

2:00 REVIZIE TEHNICA

/

6:00 Cum vă merge ? (R)

Producător: Cătălin Heson

(Reluare)
 
Întâlnire cu Păcală pentru un râs sănătos, duminică la TVR2

Comedia  „ Păcală", regizată de Geo Saizescu la începutul anilor '70, poate fi urmărită la TVR2 duminică, 12 mai, de la ora 20.00. În rolul ...

Concert extraordinar „Drag de România noastră

Duminică, 5 mai, la TVR 2 ați putut urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana Tudor şi susţinut de Paul ...

Cap Compas: Devotio | VIDEO

Cap Compas: Devotio | VIDEO

publicat: duminică, 05 mai 2024

Orașul care i-a fascinat pe călătorii de orice religie este încă o surpriză ori de câte ori te întorci aici. Iar dacă ar fi să răscolești cărți ...

 

#tvr2