loader

Cum vă merge?

Cătălin Heson şi Oana Turcu sunt gazdele emisiunii „Cum vă merge?”, în fiecare sâmbătă, la ora 12:30, pe TVR 2. În emisiunea „Cum vă merge?" vorbim despre mobilitate urbană şi extra - urbană, în toate declinările posibile.

 

Galerie foto

 

Cătălin Heson

„Propunerea noastră pentru un prânz de weekend este simplă:

- se ia un om fain, cel mai bun dintre cei buni;

- se ia o trotinetă ori o bicicletă, o maşină sau o motocicletă;

- plecăm cu invitatul la plimbare, stăm de vorbă despre trafic şi mobilitate... ca să vă mearga „ca pe roate."

În emisiunea „Cum vă merge?" vorbim despre mobilitate urbană şi extra - urbană, în toate declinările posibile, fie că este vorba despre mijloace de transport, infrastructură rutieră, reguli de circulaţie, conducere preventivă sau sfaturi care vă pot face viaţa mai uşoară atunci când vine vorba despre maşină, motocicletă sau alte mijloace de locomoţie pe care le aveţi în dotare.

Din 30 martie, de la ora 12:30, vă servesc această reţetă mobilă, pentru un prânz de weekend relaxat, Cătălin Heson şi Oana Turcu, într-un nou sezon al emisiunii.

Oricare ar fi interesul personal sau de grup, odată aleasă trecerea de la pieton la şofer se dezvoltă interesul clar pentru tri-oul: mijloace de transport mai bune - şoferi mai buni - drumuri mai bune. Scopuri pe care le dorim împlinite şi cu ajutorul emisiunii „Cum vă merge?”, prin informaţiile săptămânale despre noutăţile lansate sau preconizate ale producătorilor, despre modificările sau actualizarile Codului Rutier, despre cum te poti perfecţiona ca şofer atât în beneficiul propriu cât şi al comunităţii, despre situaţia şi dezvoltarea infrastructurii rutiere.

6:10 Natură şi aventură (R)

Prezinta: Dan Pavaloiu

Realizatori: Dan Curean, Dan Pavaloiu, Radu Puscas

(Reluare)

6:40 Teleshopping

ARHIVĂ ARTICOLE

Despre drumuri, mijloace de transport şi cine le conduce, la „Cum vă merge?”

La întrebare aflăm răspunsul alături de Cătălin Heson şi Oana Turcu, gazdele emisiunii „Cum vă merge?”, în fiecare ...

 

#tvr2