loader
Foto

Universitaria

„Universitaria”, singura emisiune despre mediul academic din România, aduce, la TVR 2, informații despre programe, burse și proiecte europene. A debutat în 22 octombrie la TVR 2.

 

Galerie foto

 

Despre învăţământul universitar se va vorbi în emisiunea „Universitaria”, din 22 octombrie, la TVR 2. În fiecare duminică, de la ora 12:00, telespectatorii vor fi informaţi despre programe, burse și proiecte europene de mobilitate, pentru că mulți dintre tinerii români vor să aibă experiență şi în învăţământul din străinătate.

Realizatoarea Camelia Moise îi invită pe studenți, masteranzi, doctoranzi, absolvenți de doctorate sau cadre universitare să vorbească despre cum se mișcă lucrurile în învățământul superior românesc.

„Când spunem „Universitaria”, ne referim la partea de mobilitate din cadrul învățământului universitar și ne propunem să îi întrebăm pe cei direct implicaţi care au fost experiențele academice pe care le-au avut atât în România, cât şi în alte țări, sau în alte universități și care lipsesc de la noi. „Universitaria” este singura emisiune de pe piața media despre mediul academic din România”, subliniază Camelia Moise.

18:00 Ora de Stiri

(+ Sport )

Transmisiune directă

18:50 E vremea ta!

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori:Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă, Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache

Producători: Raluca Brumariu

ARHIVĂ ARTICOLE

„Educaţia la putere” şi „Universitaria”, emisiuni noi despre educaţie, la TVR 2

Ce se întâmplă în domeniul educației în România aflăm, din 17 octombrie, la TVR 2, în emisiunea „Educația la ...