loader

Fără prejudecăți!

O emisiune făcută cu și pentru persoane cu nevoi speciale! Reporterii Raluca Avram, Mihai Arsenie alături de moderatorul Ovidiu Damian se întâlnesc cu telespectatorii TVR 2 în fiecare sâmbătă de la ora 9:30. Nimic despre noi fără noi! Aceasta este viziunea pe care echipa "Fără prejudecăţi" o implementează.

 

Galerie foto

 

Raluca şi Mihai abordează subiecte din domeniul social și al dizabilității și în noul seson care debutează în 21 octombrie. Aceasta e meseria lor și o fac cu mândrie, profesionalism și multă pasiune. Ei sunt dovada vie a integrării în muncă și în societate. Au refuzat să se mulțumească cu mai puțin. Ei si-au luat angajamentul de a produce schimbări pas cu pas: prin creșterea vizibilității, prin încurajarea relațiilor și stimularea auto-reprezentării.

***

"Aceasta este provocarea pe care ne-am asumat-o: să schimbăm discriminarea în acceptare. Frica în motivare. Îndoiala în stimă de sine".

"Povestea noastră e unică în media din România. Nu ne interesează competiția, noi mergem pe parteneriate. Mizăm pe pe impact. Impact asupra decidenților politici, asupra mentalităților, asupra comunității. Pentru că până la urmă drepturile persoanelor cu dizabilități sunt drepturile omului și cu toții ne dorim să avem o viață plină de sens, trăită în acceptare și demnitate".

Reamintim faptul că, pe Mihai Arsenie şi Raluca Avram, telespectatorii au avut ocazia să îi urmărească şi în reality-show-ul ”Down the Road. Aventura”, emisiunea prezentată de Mircea Radu la TVR 1.

***

Producător: Ovidiu Pop

Interpret mimico-gestual: Adelina Ciocotisan

***

Recunoaştere internaţională pentru emisiunea „Fără prejudecăţi”

"Fără prejudecăți" este singura producție media din Europa pentru care lucrează reporteri TV cu dizabilități și a fost premiată în anul 2016 de către Organizația Națiunilor Unite ca model de incluziune și autoreprezentare. Producția este interpretată în limbajul semnelor române, iar o variantă accesibilizată pentru nevăzători de regăsește pe platforma Mixcloud.

Emisiunea este disponibilă și pe TVR+.

12:40 Teleshopping

13:00 Cultura minorităţilor

*Germani Redifuzare

Producător: Alexandru Mihăilescu

ARHIVĂ ARTICOLE

Emisiunea

Emisiunea "Fără prejudecăți" a pășit în cel de-al nouălea an şi a dat startul unui nou sezon. Reporterii Raluca ...

Un reporter al emisiunii TVR 2

Cu reporterul Andrea Nagy ne întâlnim în fiecare sâmbătă, la TVR 2, de la ora 9:30, în singura emisiune tv din ...

Un tehnician dentar cu 75 de ani vechime vine în emisiunea „Fără prejucăți”

Sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 9:30, reporterul Mihai Arsenie deschide la TVR 2 o nouă ediție a emisiunii „Fără ...

Recunoscută internaţional, „Fără prejudecăţi” aduce schimbarea în comunităţi

Cel care a făcut ca totul să fie posibil este psihologul Ovidiu Damian, realizator și moderator „Fără prejudecăţi”, ...

În fiecare sâmbătă, de la ora 9:30, reporterii Raluca Avram, Mihai Arsenie și Andrea Nagy dovedesc că dincolo de ...

 

#tvr2