4170 ANDREI BĂRBULESCU TVR 2
ANDREI BĂRBULESCU
Andrei Bărbulescu s-a născut în 30 noiembrie 1974, la Bucureşti. A absolvit cursurile Facultăţii de Teatru şi Film din Universitatea Hyperion, secţia actorie, la clasa Victor Moldovan. Între 1994 şi 1999 a lucrat, ca tehnician de sunet şi editor de imagine, la TVR şi apoi la Prima TV.

„Eram în facultate în perioada în care lucram la Tehnic. Mă ajuta să ştiu, să văd ceea ce se întâmplă în spatele camerelor. Cred că numai astfel poţi să-ţi dai mai bine seama cât de importantă este munca din spatele camerelor, ceea ce nu se vede pe sticlă", spune Andrei.

Între 1999 şi 2004 a fost prezentator de ştiri la MCM România şi producător, pentru MTV, al programelor Top 10 and 10 şi Classic MTV. Între 2003 şi 2004 a fost prezentator de ştiri la Alfa TV, iar, din 2004 până în 2006, a lucrat ca redactor prezentator la Realitatea TV. Din 2006, timp de un an, a prezentat ştirile culturale pentru TVR Cultural.

Andrei a mai avut diverse colaborări pentru realizarea de spoturi publicitare (fiind voice-over sau chiar interpretând rolul principal în câteva astfel de spoturi), precum şi colaborări cu teatrele Excelsior şi Ion Creangă.

Andrei a prezentat la TVR 3 Ediţia de provincie şi Telejurnalul Regional. Din octombrie 2010, a fost la pupitrul Telejurnalului de la ora 18.00, a prezentat ediţiile jurnalelor INFO+ din week-end, la TVR INFO şi a fost colegul de platou al Ralucăi Belciu, la Ora de ştiri.

Zilnic de la ora 19.35, Andrei Bărbulescu prezintă împreună cu Cristina Soare emisiunea "E vremea ta!", la TVR2 sau online, pe Facebook, YouTube și tvr.ro, în perioada pandemiei și a stării de urgență.

Arhiva articole
LA MULȚI ANI, E VREMEA TA! | VIDEO
sâmbătă, 17 octombrie 2020
Sâmbătă, 17 octombrie, a fost o zi numai bună pentru a aniversa primii 4 ani ai emisiunii „E vremea ta!”.
E vremea ta!: Instabilitate atmosferică și cantități de apă însemnate | VIDEO
luni, 20 iulie 2020
Cum este vremea în săptămâna 20 - 26 iulie, aflăm din edițiile online ale emisiunii "E vremea ta”, pe Facebook, YouTube și în articolul de mai jos.
E vremea ta!: Ploi și caniculă| VIDEO
luni, 13 iulie 2020
Ce ne rezervă vremea în săptămâna 13-19 iulie, aflăm din edițiile online ale emisiunii "E vremea ta”, pe Facebook, YouTube și în articolul de mai jos.
„E vremea ta”: Instabilitate atmosferică accentuată
marţi, 07 iulie 2020
Prognoza săptămânii 7 -12 iulie și diferite știri de pe Glob vă sunt aduse la cunoștință în edițiile emisiunii „E vremea ta”, online pe Facebook, YouTube și în articolul de mai jos.
„E vremea ta”: prima săptămână a lunii lui Cuptor| VIDEO
luni, 29 iunie 2020
După multe săptămâni capricioase de vară, iată și zilele calde, mult așteptate. Știri despre vreme și explicații referitoare la fenomene meteorologice aflați în edițiile săptămânii 29 iunie- 5 iulie, online pe Facebook, YouTube și în articolul de mai jos.
„Prognoza meteo zilnică la „E vremea ta”| VIDEO
luni, 22 iunie 2020
Ultima săptămână din iunie aduce vreme capricioasă, cu ploi abundente în toată țara. Informații despre vreme, mediu și schimbări climatice aflați în edițiile săptămânii 22-28 iunie, online pe Facebook, YouTube și în articolul de mai jos.
Informații la zi la „E vremea ta!” | VIDEO
luni, 15 iunie 2020
Meteorologii avertizează că gradul de instabilitate atmosferică se menține accentuat în cea mai mare parte a țării. Mai multe informații despre climă și mediu, în edițiile săptămânii 15 - 21 iunie.
E vremea ta! Noutățile specialiștilor și prognoze zilnice | VIDEO
luni, 08 iunie 2020
Vara a început cu vijelii și grindină. Aflăm ce ne rezervă vremea în intervalul 8 - 14 iunie, din edițiile online ale emisiunii " E vremea ta!"
E vremea ta! Instabilitate atmosferică temporar accentuată | VIDEO
luni, 01 iunie 2020
Vara începe cu averse, descărcări electrice, vijelii și grindină. Meteorologii au emis o atenționare GOD GALBEN de instabilitate atmosferică în Maramureș, Crișana și Transilvania. Urmăriți aici edițiile săptămânii 1 - 7 iunie.
E vremea ta! Cod galben de vreme instabilă | VIDEO
luni, 25 mai 2020
În cea mai mare parte a țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, în intervalul 27 mai, ora 12:00 - 31 mai, ora 23:00. Urmăriți aici edițiile săptămânii 25 - 31 mai.
Aflăm cum va fi vremea în Săptămâna Mare și de Paști la ”E vremea ta!”
luni, 13 aprilie 2020
Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu ne transmit și în această săptămână informații legate de fenomenele meteorologice, pe Facebook, YouTube și tvr.ro.
E vremea ta! Află online noutăți despre climă | VIDEO
luni, 06 aprilie 2020
Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu vă aduc în fiecare zi, pe Facebook, YouTube și tvr.ro, cele mai noi informaţii despre vreme şi climă. E vremea ta! - acum online.
miercuri, 25 martie 2020
Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu vă aduc zilnic, pe Facebook şi YouTube, cele mai noi informaţii despre vreme şi climă.
Andrei Bărbulescu a plantat copaci în jurul Ploieştiului
luni, 28 octombrie 2013
Voluntar în campania Ştirilor TVR „Ajută România!”, jurnalistul a plantat 5 hectare de copaci în jurul Ploieştiului.
 • 07:00
  Teleshopping
 • 07:30
  România…în bucate
  TVR Timişoara Sarea în bucate Emisiune realizată de TVR Timişoara Prezentator Ioan T. Mihai Realizator Veronica MIhoc Jurnalist Catalin Blebea Producator Cristina Murgu Producător delegat: Alexandra Tiniche
 • 08:00
  Repere sacre
  Duminica a XXV-a de Peste An *Comentariu: P ărintele Tarciziu Şerban , preot colaborator Producător: Ştefan Stănescu Transmisiune directă de la Catedrala Romano-Catolică Sfântul Iosif din Bucureşti
 • 09:00
  Ferma
  *Anul 22 *Editia 1033 Nu mai aveţi loc la oraş? Încercaţi la ţară!... Emisiune pentru actuali şi viitori tineri fermieri E BINE DE ŞTIUT! Considerată prin tradiţie „ vaca săracului”, capra este o adevărată „uzină” producătoare de lapte usor digerabil, cu valoare nutritivă mult mai ridicată decât cel de vacă, cu proprietăţi curative vindecătoare, care poate fi consumat şi crud. Carnea, fragedă şi gustoasă, nu are mirosul şi gustul specific. Pielea, mai valoroasă decât cea de oaie, este apreciată de clienţi. Capra, nu necesită condiţii deosebite de îngrijire, fiind bine adaptată şi rezistentă la condiţiile de mediu. I. UNDEVA ÎN CÂMPIA GAVANU-BURDEA Un fermier din Teleorman a renunţat la ovine crescând acum peste 300 de capre carpatine româneşti. Le păşunează pe terenul lui, foloseşte monta dirijată pe tot parcursul anului, având lapte permanent; mulsul îl face de două ori pe zi şi-l prelucrează în gospodărie obţinând aproape 40 kilograme de brânză telemea pe care o vinde, în special, clienţilor fideli. Participă: Tonel Roţu-fermier, com. Zambreasca. II. UNDEVA ÎN DEALURILE MUREŞULUI Pe Dealul Potocului, la confluenţa pârâului Deleni cu Mureşul, la peste 5 kilometri de Reghin, o familie, care a lucrat în Germania, a hotărât să-şi cumpere capre. Elena, împreună cu cumnatul ei „Tata Utu” îngrijesc un efectiv de 250 de capete. Laptele obţinut este predat, în mare parte, unui procesator iar restul este prelucrat după reţete personalizate. Ferma face parte din Cooperativa Agricolă „Carpatinele Ardealului” şi este înscrisă în ANCC-CAPRIROM. Participă: Elena Petruţ-fermier, sat Daleni, com. Ideciu de Jos, jud. Mureş. TOT CE SE POATE! Un producător din Alba, investitor în domeniul panificaţiei şi al agroturismului, subliniază dificultăţile fermierilor români în desfacerea produselor lor şi îndeamnă la consumul produselor tradiţionale şi locale. Participă: Călin Maties-Preşedintele Asociaţiei Producătorilor de produse Tradiţionale Alba-Transilvania. Jurnalist tv Sergiu Marinescu Emisiune de: Viorel Alexandru Popescu si Eugen Daniel Iancu
 • 10:00
  Pescar hoinar
  *„În căutarea păstrăvului...” * Redifuzare *Pescuit pe râuri de munte. Expediţia începe pe Arieş, unde vom afla cum se utilizează musca artificială pentru a păcăli un răpitor extrem de suspicios-păstrăvul. Eugen şi Ştefan au încercat să dezvăluie cât mai multe din secretele acestui stil specific de pescuit, dar au profitat din plin şi de condiţia de călător a pescarului, de data aceasta, într-un spaţiu de un pitoresc aparte... Pe Someşul Cald, Ştefan şi Eugen încearcă să ademenească păstrăvul, alături de doi prieteni, pescari de elită şi buni cunoscători ai locurilor. Interesant este faptul că vor pescui cu tehnici diferite.... ce tehnică va fi câştigătoare şi care dintre pescari va avea mai mult succes, vom afla pe parcursul emisiunii-pe scurt, încă o poveste cu şi despre pescuit şi o călătorie de neuitat. Prezintă: Eugen Roibu şi Ştefan Stoica Producător: Ligia Baboş
 • 10:30
  Natură şi aventură
  Redifuzare * Valea Beusnitei Realizatori: Dan Păvăloiu, Dan Curean, Radu Puşcaş (TVR Cluj-Napoca)
 • 11:00
  Destine ca-n filme
  Prezintă: Iuliana Marciuc Producator: Iuliana Marciuc
 • 12:00
  Fraţi de viţă
  Producător Cătălin Heson O coproductie TVR-Asociatia Vinarium
 • 12:30
  Sănătate cu de toate
  Sezon Nou * Încercăm duminică, la Sănătate cu de toate, un sport pe care nu l-am mai abordat de ceva vreme: sportul cu undiţa. Mergem la pescuit în Balta Botoşani, apoi ne înfruptăm dintr-o plăcintă de crap, o bunătate! Nu în ultimul rând, facem o rundă de echitaţie la Hipodromul Piatra Neamţ, alături de instructorii hipodromului. Jurnalist TV: Ana Maria Mindu Producatori: Larisa Avram, Bogdan Ghiţulescu
 • 13:10
  Duminica filmului românesc
  *Răzbunarea haiducilor -România, 1968 Regia: Dinu Cocea Cu: Emanoil Petruţ, Marga Barbu, Toma Caragiu, Olga Tudorache *Film de aventuri , al treilea din "seria Haiducilor". Muntenia, începutul secolului XIX, în plină epocă fanariotă. După mazilirea sotului ei, Doamna Haricleea Hangerli vrea să ajungă la Stambul, împreună cu bijuteriile cumpărate din banii furati de la boieri, pentru a unelti ca fiul ei să fie numit domnitor al țtării. Ea se îmbarcă pe o corabie, dar este ucisă pe drum. Între timp, pentru a reintra în gratiile sultanului, Pazvanoglu, Pasa din Vidin, decide să-i ducă acestuia copiii răpiti din satele românesti de pe malul Dunării. Corabia pasei este sabotată de haiduci, iar copiii sunt transbordati pe o altă corabie, furată de haiducii lui Amza. Pe corabie au loc lupte între turci șsi români, iar în final haiducii reusesc să-i ducă pe copii înapoi în satele de unde fuseseră furati. Redactor: Gabriela Onea
 • 14:50
  Discover Romania
 • 15:00
  Drag de România mea!
  Redifuzare *Prima parte Prezintă: Paul Surugiu-Fuego Producător Codruţa Prunariu Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu
 • 16:00
  Drag de România mea!
  Redifuzare *A doua parte Prezintă: Paul Surugiu-Fuego Producător Codruţa Prunariu Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu
 • 17:00
  D’ale lu’ Mitică
  Redifuzare Prezintă: Mitică Popescu S cenariu: Cristian vlad Reporter: Marian Marin Producător: Liliana Vlad
 • 18:00
  Stelele circului din Beijing: Legenda lui Mulan
  *Partea a doua Redactor :
 • 18:53
  Sport
  Transmisiune directă
 • 19:00
  Telejurnal TVR2
  Transmisiune directă
 • 19:35
  E vremea ta!
  Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii. Redactori: Laurenţiu Mandu, Călin Petrescu, Adrian Bănuţă, Mirela Goldic, Cristi Popescu, Miruna Moraru şi Cristina Dănilă. Producători: Camelia Boştină şi Raluca Brumariu
 • 20:10
  Duminica filmului românesc
  Haiducii lui şaptecai -România, 1971 Regia: Dinu Cocea Cu: Florin Piersic, Marga Barbu, Toma Caragiu *Aventuri . În Muntenia, în plină epocă fanariotă, domnita Ralu are nevoie de un milion de galbeni pentru a cumpăra de la Viena o colectie de bijuterii. Pentru a-i îndeplini dorinta, domnitorul fanariot instituie birul văcăritului, ducând la sărăcirea poporului. Ceata de haiduci condusă-după moartea căpitanului Amza-de Anghel Șsaptecai, încearcă să recupereze banii smulsi cu forta de la oamenii chinuiti. Redactor: Gabriela Onea
 • 21:50
  Discover Romania
  Florian Pittis-Zbor spre libertate Realizator Diana Ilica
 • 22:10
  SIMON MAGUL
  Film de artă *(Simon Magus-Regatul Unit, SUA, 1999) 111’ Prezentare prof univ dr Laurentiu Damian 5’ Realizator: Liliana Chiţescu Regia: Ben Hopkins Cu: Noah Taylor, Stuart Townsend, Rutger Hauer, Embeth Davidtz * 1999-Festivalul de Film de la Berlin-Nominalizat la Ursul de Aur pentru regie; * 1999-Festivalul de la Sitges-Premiul pentru cel mai bun actor (Noah Taylor) şi premiul pentru regie *Dramă . Dovid Bendel, locuitor al unei comunităţi evreieşti din Europa Centrală a secolului al XIX-lea, încearcă să-şi revitalizeze satul prin construirea unei gări în apropiere. Moşierul local acceptă să furnizeze terenul, cu condiţia ca Dovid să-i citească poeziile. Un afacerist şiret este şi el interesat de teren şi încearcă să-l obţină folosindu-se de Simon Magul, un om slab la minte, dar cu reputaţia de a avea puteri magice. *ACEST PROGRAM ESTE INTERZIS COPIILOR SUB 12 ANI (12 ) Redactor: Delia Clonaru
 • 00:15
  Stelele circului din Beijing: Legenda lui Mulan
  *Prima parte Redactor :
 • 01:15
  Stelele circului din Beijing: Legenda lui Mulan
  *Partea a doua Redactor :
 • 02:05
  Duminica filmului românesc
  *Răzbunarea haiducilor -România, 1968 Regia: Dinu Cocea Cu: Emanoil Petruţ, Marga Barbu, Toma Caragiu, Olga Tudorache *Film de aventuri Redactor: Gabriela Onea
 • 03:40
  Sport
 • 03:47
  Telejurnal TVR2
 • 04:20
  E vremea ta!
  Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii. Redactori: Laurenţiu Mandu, Călin Petrescu, Adrian Bănuţă, Mirela Goldic, Cristi Popescu, Miruna Moraru şi Cristina Dănilă. Producători: Camelia Boştină şi Raluca Brumariu
 • 04:35
  Pescar hoinar
  Prezintă: Eugen Roibu şi Ştefan Stoica Producător: Ligia Baboş
 • 05:00
  Ferma
  *Anul 22 * 1033 Nu mai aveţi loc la oraş? Încercaţi la ţară!... Emisiune pentru actuali şi viitori tineri fermieri Jurnalist tv Sergiu Marinescu Emisiune de: Viorel Alexandru Popescu si Eugen Daniel Iancu