loader
Foto

Galerie foto

Teodora Antonescu

"TVR este un vis devenit realitate!" Teodora s-a născut în 1989, la Bucureşti. Licenţiată în filologie, ea a avut primul contact cu televiziunea încă din copilărie. Televiziunea Romană i-a fost cea de-a doua casă, atunci când îşi însoţea mama care lucra atunci în TVR.

 

Ora de ştiri

Atunci s-a îndrăgostit iremediabil de televiziune şi şi-a propus să îşi urmeze visul. A şi urmat aici un an de practică, muncind ca reporter şi redactor, până când în 2015 a fost cooptată de echipa Dolce Sport unde a fost prezentatoare.

Venirea în TVR a fost o provocare pentru ea şi a îmbrăţişat-o cu tot sufletul.

"Acum, după ani şi ani în care Televiziunea Română mi-a rămas în suflet, am ajuns să fac parte din această familie, să fiu colegă cu cei pe care, mică fiind, îi apreciam pentru munca pe care o făceau în cadrul televiziunii. Este un vis devenit realitate. "

Pe lângă televiziune, Teodora este îndrăgostită de modă şi de designul de interior.

Practică înotul, schiul şi adoră drumeţiile montane.

Teodora Antonescu prezintă, alternativ, de luni până duminică, cu Stela Popa, Ora de știri, de la ora 18.00.

10:00 Mic dejun cu un campion

Sezon Nou

Invitat: Florin Toma-scriitor de romane, nuvele şi eseuri, cronici plastice, jurnalist şi fotograf membru al Uniunii Scriitorilor din România, redactor la revista ’’Viaţa Românească’’.

Fost profesor de ţară, Florian Toma s-a încăpăţânat să creadă în talentul său de condeier cu har, a scris şi s-a afirmat nu doar ca scriitor ci şi ca redactor şi cronicar fervent. Din 1990 este membru al Uniunii Scriitorilor din România. Din 2009 este responsabilul secţiunii ’’Proză’’ şi semnatar al cronicii de artă plastică la redacţia revistei ’’Viața Românească’’.

A colaborat vreme de doi ani cu rubrici la revista on-line ’’Literatura de azi’’, este foarte activ în social-media şi colaborează deseori cu postul public Radio Romania Cultural, la emisiunea ’’Arte frumoase’’.

’’În general, sunt fericit și, în afară de multe griji, n-am nicio problemă’’. Minunată şi plină de umor concluzie care ne-a plăcut într-atât, încât ne-am hotărât s-o consemnăm şi noi pentru a mai sublinia încă o dată, dacă mai era nevoie, umorul fără saţ al invitatului Danielei Zeca Buzura din această dimineaţă de sâmbătă, la Mic dejun cu un Campion.

Moderator: Daniela Zeca Buzura

Producător: Ileana Ploscaru Panait

11:00 D’ale lu’ Mitică (R)

Scenariu: Cristian Vlad

Reporter: Marian Marin

Producător: Liliana Vlad

(Reluare)

 

#tvr2