loader
Foto

Generația Fit

Mens sana in corpore sano este deviza acestei emisiuni difuzate de TVR 2, în fiecare sâmbătă, de la ora 9.00. Coproducţia TVR şi Federația Română de Culturism și Fitness, Generaţia Fit invită telespectatorii să descopere beneficiile antrenamentelor de fitness și gimnastică pentru începători și avansați.

 

Galerie foto

 

Pornind de la expresia "Mens sana in corpore sano", specialiştii vă pun la dispoziţie cele mai bune practici pentru o stare de spirit bună, performanţe intelectuale maxime şi un corp armonios. Dintre subiecte nu vor sfaturi ale medicilor nutriționiști și rețete de viață sănătoasă pentru sportivi și publicul larg!

Diana Preda, gazda emisiunii,  a absolvit cursurile de instructor de fitness și antrenor personal cu multe certificări și specializări. Ambiţioasa, perfectionistă şi motivată doar de rezultate, la vârsta de 32 ani sportiva a devenit International Bikini Competitor si a reusit să ajungă Vicecampioana Nationala la Categoria Wellness, Campioana Zonala la Caterogia Bikini Fitness, finalista in cadrul competiilor internationale si membra a Lotului National de Bodybuilding si Fitness a Federatiei Romane de Culturism si Fitness.

"Mă declar întru totul dedicată carierei mele în domeniul fitness-ului, unde am acumulat o experiență de peste 12 ani. Pasiunea pe care o nutresc față de acest domeniu m-a împins să mă perfecționez constant. Rolul meu în povestea noastră, a mea şi a ta, este acela de a te stimula să îţi depăşeşti limitele, de a te învăţa cum să îţi alimentezi corpul cu energie, ajutându-te să îţi setezi în aşa fel mintea, încât să nu accepte eşecul. Trebuie să învăţăm să ne iubim atât de mult pe noi înşine, încât să înţelegem şi să alegem un lifestyle sănătos, pe care să nu îl simţim ca fiind o corvoadă zilnică. Se spune că 70% dintre persoanele care încep un program de fitness renunţă. NU este cazul tau! Nu de data aceasta!", a spus Diana Preda

La Generaţia FIT, telespectatorii se vor antrena şi alături de Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Culturism și Fitness. Vedetă a sportului românesc, profesorul şi-a propus să-i facă pe români să intre în sălile de fitness pentru un corp armonios, pentru energie și sănătate.

"Sportul reprezintă legătura pe care natura o oferă tuturor oamenilor, indiferent de limbă, cultură, religie sau politică. Cu toţii avem nevoie de echilibru pentru a trăi sănătos, iar sportul este limba universală a învingătorilor!", spune Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Culturism și Fitness.

Producător: Iulia Popescu

Coproducție: TVR-FRCF

15:00 Teleşcoala

*Clasa a VIII-a Sezon Nou

* Limba semnelor romane

Producator: Sinziana Milosoiu

15:30 Teleşcoala

* Limbi străine Sezon Nou

* Limba japoneza

Producator: Sinziana Milosoiu

ARHIVĂ ARTICOLE

Radu Andrei Tudor, cu performanţe fizice de Generaţia FIT

Sâmbătă, 15 februarie, de la ora 8:30, „Generaţia Fit” a pregătit o nouă porţie de viaţă sănătoasă pe TVR 2.

Vedete fără secrete la Generaţia FIT

Vedete fără secrete la Generaţia FIT

publicat: vineri, 07 februarie 2020

Începem fiecare weekend cu fitness şi alimentaţie sănătoasă într-o nouă ediţie „Generaţia Fit”. VIP-ul ediţiei de ...

 

#tvr2