loader
Foto

Sa fim sănătoși!

O invitație la sănătate și eleganță pentru telespectatorii interesați de un stil de viață sănătos! Emisiunea va fi difuzată săptămânal și va dezbate subiecte cu experți din diverse domenii: de la medici specialişti în tratarea diferitelor boli la esteticieni, nutriționiști, specialiști din industria beauty și psihologi.

 

Galerie foto

 

Printre suprize se mai numără poveștile inspiraționale, care îi vor pune în lumină pe cei care au găsit secretul unei vieți echilibrate, dar și vedete invitate care vor vorbi despre experiența lor.

În prima ediție, telespectatorii TVR 2 au fost invitați să petreacă timpul în cafeneaua lui Radu Ștefan Bănică, unde se servesc, pe lângă cafea, sandvișuri, cornulețe de casă și limonadă cu menta din gradina proprie. Aici s-a discutat despre produsele făcute în casă și beneficiile acestora pentru organism, dar și despre cum petrecem în mod util și plăcut timpul liber.

De asemenea, am ascultat sfaturile doctorului Simona Popescu, care a vorbit despre diagnosticarea și tratamentul vertijului, dar și despre reeducarea sistemului vestibular. Un alt subiect al ediției a fost epilarea definitivă și părerea medicului dermatolog despre aceasta.

***

Din echipa emisiunii fac parte jurnaliștii Gabriela Voinea și Ana Maria Mîndru.

Producători sunt Larisa Avram și Aimee D'Albon.

15:00 Teleşcoala

*Clasa a VIII-a Sezon Nou

* Matematica

Producator: Sinziana Milosoiu

15:30 Teleşcoala

* Limbi străine Sezon Nou

* Limba spaniola

Producator: Sinziana Milosoiu

 

#tvr2