loader
Foto

Sa fim sănătoși!

O invitație la sănătate și eleganță pentru telespectatorii interesați de un stil de viață sănătos! Emisiunea va fi difuzată săptămânal și va dezbate subiecte cu experți din diverse domenii: de la medici specialişti în tratarea diferitelor boli la esteticieni, nutriționiști, specialiști din industria beauty și psihologi.

 

Galerie foto

 

Printre suprize se mai numără poveștile inspiraționale, care îi vor pune în lumină pe cei care au găsit secretul unei vieți echilibrate, dar și vedete invitate care vor vorbi despre experiența lor.

În prima ediție, telespectatorii TVR 2 au fost invitați să petreacă timpul în cafeneaua lui Radu Ștefan Bănică, unde se servesc, pe lângă cafea, sandvișuri, cornulețe de casă și limonadă cu menta din gradina proprie. Aici s-a discutat despre produsele făcute în casă și beneficiile acestora pentru organism, dar și despre cum petrecem în mod util și plăcut timpul liber.

De asemenea, am ascultat sfaturile doctorului Simona Popescu, care a vorbit despre diagnosticarea și tratamentul vertijului, dar și despre reeducarea sistemului vestibular. Un alt subiect al ediției a fost epilarea definitivă și părerea medicului dermatolog despre aceasta.

***

Din echipa emisiunii fac parte jurnaliștii Gabriela Voinea și Ana Maria Mîndru.

Producători sunt Larisa Avram și Aimee D'Albon.

21:00 Istorii de bun gust

Redifuzare

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

22:00 Educatia la putere

Sezon Nou

* Emisiunea „Educatia la putere” revine în cel de-al doilea sezon cu editii în premieră, de luni până joi, la TVR 2 șsi online pe TVR+. De la ora 22.00 (fiecare editie putând fi urmărită în reluare a doua zi, cu începere de la ora 16:00), realizatoarea Monica Ghiurco șsi echipa ei vă invită să urmăriti analize șsi dezbateri având ca subiect educatia, în multiplele ei forme. Vor fi abordate cele mai importante probleme ale sistemului românesc de învătământ șsi, implicit, ale societătii, cu oameni dedicati scolii si educatiei, profesori, părinti si elevi. Din noul sezon, dezbaterile șsi interviurile din cadrul emisiunii „Educatia la putere” vor alcătui o platformă interactivă pentru toti cei implicati, direct sau indirect, în procesul de educatie: profesori, elevi, familie, societate civilă șsi autorităti.

Realizator si moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco si Monica Colceriu.

 

#tvr2