loader
Foto

Galerie foto

Laura Fronoiu

„Televiziunea a fost, dintotdeauna, cel mai mare vis al meu, așadar o consider cea mai frumoasă meserie din lume... mă trezesc în fiecare zi cu gândul că trebuie să ajung la timp la întâlnirea cu telespectatorii ştirilor TVR, fără să ştiu ce surprize mă aşteaptă pe teren sau la pupitrul de prezentare.”

 

Telejurnalul TVR 2

"După aproape 11 ani pe micul ecran, sute de reportaje, campanii („Simfonia unui destin" dedicată salvării casei lui George Enescu din Mihăileşti sau „Comoara verde dintre blocuri" pentru Parcul Natural Văcăreşti), dar şi emisiuni ("Destinaţia Eurovision" sau "Ca-n Viaţă"), rămân fidelă ştirilor tv, un job cât o pasiune sau poate o pasiune cât un job. De la materialele şi live-urile făcute chiar acolo unde subiectele se întâmplă, pe teren, şi până la emoţiile din studio, meseria de "ştirist" mă ţine în priză permanent şi nu apuc să mă plictisesc niciodată.

De-a lungul anilor, munca m-a purtat pe aripile Eurovisionului la Viena, Kiev, Lisabona şi Tel Aviv, dar și la nunta regală desfăşurată la Windsor, în Marea Britanie. Am trăit şi bucuria de a fi corespondent special la unul dintre cele mai mari evenimente ale Televiziunii Române: Cerbul de Aur, ediţiile 2018 şi 2019, unde am avut ocazia să intervievez nume uriașe ale showbiz-ului internațional ca Nicole Scherzinger sau Emeli Sandé." (Laura Fronoiu)

„Telejurnal” orei 12:00 este prezentat de Laura Fronoiu de luni până vineri, la TVR 2.

 

 

7:25 România…în bucate (R)

TVR Iaşi

* Descriptio Moldaviae

Emisiune realizată de TVR Iaşi

Prezentator si realizator: Raluca Chirilă Aftene

Producător: Vasile Arhire

Jurnalist: Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

din 25 aprilie //

(Reluare)

7:50 Documentar 360°GEO

* Viaţa pe uriaşul Grossglockner (Vivre au pied d’un géant, Franţa-Germania, 2010) Redifuzare

Cel mai înalt munte din Austria, Grossglockner, din masivul Hohe Tauern, ajunge până la altitudinea de 3.798 de metri.

Acest vârf maiestuos separă provinciile Carintia-înspre răsărit-de Tyrol-către apus.

În iunie, după o pauză de opt luni, soţii Riepler părăsesc valea pentru a urca să păzească refugiul Glorerhütte.

Realizatorii documentarului i-au însoţit în mai multe momente din an, de la perioada focurilor de Sfântul Ion până la Ajunul Crăciunului, în refugiul unde adăpostesc alpinişti, şi chiar până pe vârful Grossglockner.

Realizator: Gernot Stadler

Redactor: Delia Clonaru

 

#tvr2