loader
Foto

Galerie foto

Laura Fronoiu

„Televiziunea a fost, dintotdeauna, cel mai mare vis al meu, așadar o consider cea mai frumoasă meserie din lume... mă trezesc în fiecare zi cu gândul că trebuie să ajung la timp la întâlnirea cu telespectatorii ştirilor TVR, fără să ştiu ce surprize mă aşteaptă pe teren sau la pupitrul de prezentare.”

 

Telejurnalul TVR 2

"După aproape 11 ani pe micul ecran, sute de reportaje, campanii („Simfonia unui destin" dedicată salvării casei lui George Enescu din Mihăileşti sau „Comoara verde dintre blocuri" pentru Parcul Natural Văcăreşti), dar şi emisiuni ("Destinaţia Eurovision" sau "Ca-n Viaţă"), rămân fidelă ştirilor tv, un job cât o pasiune sau poate o pasiune cât un job. De la materialele şi live-urile făcute chiar acolo unde subiectele se întâmplă, pe teren, şi până la emoţiile din studio, meseria de "ştirist" mă ţine în priză permanent şi nu apuc să mă plictisesc niciodată.

De-a lungul anilor, munca m-a purtat pe aripile Eurovisionului la Viena, Kiev, Lisabona şi Tel Aviv, dar și la nunta regală desfăşurată la Windsor, în Marea Britanie. Am trăit şi bucuria de a fi corespondent special la unul dintre cele mai mari evenimente ale Televiziunii Române: Cerbul de Aur, ediţiile 2018 şi 2019, unde am avut ocazia să intervievez nume uriașe ale showbiz-ului internațional ca Nicole Scherzinger sau Emeli Sandé." (Laura Fronoiu)

„Telejurnal” orei 12:00 este prezentat de Laura Fronoiu de luni până vineri, la TVR 2.

 

 

15:00 Drag de România mea!

Redifuzare

* Aura, Stela Botez, Anatol Marzenco, Ethno Republic si Marcel Pavel

​Prezintă: Paul Surugiu-Fuego

Producător Codruţa Prunariu

Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu

17:00 D’ale lu’ Mitică

Redifuzare

*

Scenariu: Cristian vlad

Reporter: Marian Marin

Producător: Liliana Vlad

 

#tvr2