loader

RECOMANDĂRI Logo

„E vremea ta” - un semn de exclamare din grijă pentru mediu

Zilnic, din emisiunea „E vremea ta”, telespectatorii TVR 2 află  informaţii actualizate despre starea vremii.

Superbloggerii prind (iar!) gustul competiției

Superbloggerii prind (iar!) gustul competiției

publicat: marţi, 21 martie 2023

SuperBlog a ajuns la a 26-a ediție. Provocările deja au început, iar cei peste 50 de bloggeri înscriși promit să impresioneze juriul. TVR 2 este partener media al evenimentului.

Poveşti tulburătoare, actori şi regizori de renume, în filmele săptămânii la TVR

Monica Bellucci, Vanessa Redgrave, Kate Winslet, dar şi simpaticul Bud Spencer ne însoţesc la final de săptămână în filmele Televiziunii Române. Nu lipsesc producţiile ce pun în valoare geniul cineastic al lui Federico Fellini.

Marius Negrea: „Cel mai important este ca Julia să patineze curat, fără greşeală”

• Stagiunea mondială a spectacolului pe gheaţă se vede la TVR 2, în perioada 22 – 26 martie • Julia Sauter, reprezentanta României, revine la Mondiale după patru ani.

Cum să înveţi mai uşor limbi străine cu „Teleşcoala”

Şi în noul sezon, emisiunea difuzată de TVR 2, „Teleşcoala” vine în ajutorul celor interesaţi. De luni până vineri, aici ne întâlnim cu lecţiile de limbi străine.

Regal folcloric la

Regal folcloric la "Drag de România mea!"

publicat: luni, 20 martie 2023

Duminică, 26 martie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR+, vă invităm să revedeți o gală folclorică, o plimbare prin mai multe zone istorice ale României.

TVR transmite în direct Campionatul Mondial de Patinaj Artistic din Japonia

Stagiunea mondială a spectacolului pe gheaţă se vede la TVR 2, în perioada 22 – 26 martie. Julia Sauter, reprezentanta României, a revenit la Mondiale după patru ani.

„Prietenii TVR 2 văd cele mai frumoase spectacole”

TVR2 a pregătit un nou concurs. Sub genericul „Prietenii TVR2 văd cele mai frumoase spectacole”, concursul se desfășoară în perioada 13 martie – 31 decembrie 2023 pe pagina oficială Facebook TVR2 (facebook.com/TVR2).

Aroma cafelei şi viața lui Păstorel Teodoreanu, printre noile „Istorii de bun gust”

De la „Istorii de bun gust”, emisiunea de antropologie culinară difuzată pe TVR 2 şi TVR Cultural, am aflat că mâncarea înseamnă atât viaţă şi sănătate, cât şi poveste şi artă.

Filme de excepţie în săptămâna Oscarurilor, la TVR | VIDEO

Actorii celebri şi poveștile cu impact au făcut deliciul serilor de primăvară şi au adus mai multe motive să regăsim confortul locuinţei, urmărind filmele pe care Televiziunea Română le-a pregătit în săptămâna 13-19 martie.

16:30 România…în bucate

Redifuzare

TVR Moldova

* Hulubasi cu mujdei si sarmale ca la Orhei.

“Gătim româneste”

Emisiune realizată de TVR Moldova

Prezintă Mihaela Rudenco

Producător Luminița Popa

Jurnalist Cătălin Blebea

Producător Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

17:00 Educaţie la înălţime

Redifuzare

Educaţie la înălţime şi… de la înălţime! Despre zone de vis şi oameni speciali, personalităţi şi pionieri ai lumii, despre mistere şi legende, mitologie, istorie şi geografie, despre parcuri naţionale şi case memoriale, dar şi despre muzee şi locuri speciale. Totul presărat cu reportaje, jocuri şi experimente care dau aripi profesorilor şi elevilor. Cu emisiunea Educaţie la înălţime, procesul de învăţare este plin de surprize şi poveşti captivante, iar informaţiile necesare la şcoală sunt mult mai uşor de înţeles şi reţinut de către elevi. Aşa că… vă aşteptăm în faţa micilor ecrane, în fiecare vineri, de la ora 17,00, pe TVR2, la un nou sezon al emisiunii Educaţie la înalţime, o emisiune relizată cu drona de specialişti şi profesionişti pentru toate şcolile din România şi Republica Moldova.

O emisiune realizată de Asociaţia Însemne, în parteneriat cu Departamentul pentru o Dezvoltare Durabilă, Guvernul României.

Producător: Alice Săceanu

Coproducţie TVR-SC Media Factory Unit SRL