loader

EMISIUNI Logo

Cap Compas

Călătoria este în continuare cea mai bună modalitate de a ne aduce aminte de experiențe incredibile! Lumea este un loc luminos pentru noi și nici o încercare a unora de a o distruge nu va reuși să abată asupra ei întunericul, potrivit realizatorilor emisiunii „Cap compas”.

Cultura minorităţilor

Germani, maghiari, romi, tătari sau lipoveni, aceştia îşi prezintă tradiţiile şi istoriile minorităţilor din care fac parte. De luni până vineri, de la ora 13.00, TVR 2 vă aduc „Cultura minorităţilor”, o emisiune dedicată diversităţii etnice din România.

Cum vă merge?

Cătălin Heson şi Oana Turcu sunt gazdele emisiunii „Cum vă merge?”, în fiecare sâmbătă, la ora 12:30, pe TVR 2. În emisiunea „Cum vă merge?" vorbim despre mobilitate urbană şi extra - urbană, în toate declinările posibile.

Cursa prin istorie

Pornim în „Cursa prin istorie” miercurea, de la ora 21.00, la TVR 2 alături de Adriana Irimescu. Prima ediție din sezonul de primăvară poate fi urmărită în 27 martie.

Destine ca-n filme

Iuliana Marciuc prezintă un nou sezon al emisiunii „Destine ca-n filme”. În fiecare marți, de la ora 21:00, începând din 26 martie. Noii eroi ai “Destinelor” sunt românii de succes din străinătate. Au fost puşi în faţa unor alegeri dificile, au perseverat şi au reuşit. Adevăraţii eroi vin la “Destine ca-n filme” pentru a ne povesti experienţa lor.

Drag de România mea!

Paul Surugiu-Fuego prezintă un show spectaculos duminica, de la ora 15.00, la TVR 2, care îmbină poveştile de ieri şi azi cu muzica exclusiv românească şi care aduce calitatea în prim plan. Cel de-al XII-lea sezon al emisiunii „Drag de România mea!” a debutat, la TVR 2, pe 24 martie, cu un concert aniversar, ce a marcat 30 ani de carieră, susţinut de Paul Surugiu Fuego la Sala Palatului.

D’ale lu’ Mitică

În fiecare duminică, de la ora 17:00, cu autenticitate, francheţe şi umor, „D`ale lu` Mitică” dezvăluie telespectatorilor realitatea necosmetizată din România rurală. Urmăriți, la TVR 2, un nou sezon al emisiunii, începând din 31 martie, cu reportaje sociale şi poveşti din zona rurală spuse cu un haz inconfundabil!

E vremea ta!

E vremea ta să afli cele mai bune şi rapide informaţii despre starea vremii. Cele mai noi informaţii despre climă, mediu și alte domenii conexe, de la ora 18:50, 7 zile din 7. Vei afla noutăți de la specialiști și vei ști cum îți influențează viața starea vremii. Fii la curent cu noi informaţii despre timpul probabil la TVR 2!

Ediție limitată

Marţi, de la ora 22:00, iubitorii de lectură au parte de întâlniri de excepţie în seria de interviuri „Ediție limitată”, cu Marius Constantinescu, difuzată la TVR 2. Realizatorul prezintă o serie de interviuri cu figuri marcante din lumea internațională a literelor, realizate cu precădere, dar nu exclusiv, pe Zoom.

Educația la putere

Despre tot ce se întâmplă în domeniul educației în România aflăm, la TVR 2, în emisiunea „Educația la putere”, o dezbatere dedicată atât celor interesați, cât şi celor implicaţi în sistem. TVR înlesneşte accesul la informare şi educare şi oferă telespectatorilor programe despre problemele importante pentru societatea românească.

Fără prejudecăți!

O emisiune făcută cu și pentru persoane cu nevoi speciale! Reporterii Raluca Avram, Mihai Arsenie alături de moderatorul Ovidiu Damian se întâlnesc cu telespectatorii TVR 2 în fiecare sâmbătă de la ora 9:30. Nimic despre noi fără noi! Aceasta este viziunea pe care echipa "Fără prejudecăţi" o implementează.

Ferma

Nu mai aveţi loc la oraş? Încercati la ţară! "Ferma" ne arată primii paşi pentru a deveni fermieri. Dacă vreţi să renunţaţi la zgomotul şi agitaţia marilor oraşe, dacă aveţi un petic de pământ unde să cultivaţi roşii bio sau doriţi să aflaţi cum se face agricultura modernă, atunci "Ferma" vine cu toate răspunsurile.

Filmul de artă

Duminică, ora 22.00, sărbătorim cea de-a şaptea artă cu producţii care au influenţat istoria cinematografului internaţional. Urmăriţi un adevărat regal cinematografic, filme cu un palmares impresionant la festivalurile de gen din lume, producţii cu mari distribuţii, mari regizori.

Generația Fit

Mens sana in corpore sano este deviza acestei emisiuni difuzate de TVR 2, în fiecare sâmbătă, de la ora 9.00. Coproducţia TVR şi Federația Română de Culturism și Fitness, Generaţia Fit invită telespectatorii să descopere beneficiile antrenamentelor de fitness și gimnastică pentru începători și avansați.

Istorii de bun gust

Nou sezon al emisiunii de antropologie culinară difuzată pe TVR2 în fiecare joi, ora 21.00, începând din 28 martie. Antropologia culinară vorbeşte despre mâncare ca despre o poveste. Hrana este mai mult decât o sursă de energie pentru supravieţuire fizică, iar prin împărtășirea experiențelor culinare se deschid drumuri spre cunoaștere și cultură.

Kalimera

Emisiunea își propune să găsească și să le ofere telespectatorilor poveștile membrilor comunității elene semnificative pentru cultura românească. Urmăriţi luni, ora 13:00, la TVR2, emisiunea bilunară cu poveștile oamenilor care au păstrat tradițiile și meșteșugurile.

Memorialul Durerii

Început în 1991, „Memorialul Durerii” a prezentat, în timp, evenimentele petrecute o dată cu încheierea celui de al Doilea Război Mondial şi până la începutul anilor ’90. Urmăriţi emisiunea miercurea, ora 21:00, la TVR 2! Un nou sezon începând de miercuri, 25 octombrie!

Mic dejun cu un campion

În fiecare sâmbătă dimineaţa, la ora 10:00, la TVR 2, Daniela Zeca Buzura vă invită la o confesiune proaspătă despre performanţă, la o discuţie relaxată cu personalităţi remarcabile sau tineri frumoşi şi optimişti care au încercat deja certitudinea succesului. Aflaţi poveşti despre vieţi de legendă!

Mozaika

"Mozaika" este o producție a Redacției Alte Minorități, dedicată minorității evreiești din România și personalităților din întreaga lume care au contribuit la dezvoltarea și promovarea culturii idiș.

Natură şi aventură

În fiecare duminică, de la ora 10:30, la TVR 2, călătorim prin munţi şi văi şi luptăm pentru respectarea şi conservarea mediului înconjurător. Alpinismul, speologia, pescuitul, vânătoarea şi observaţia de animale sunt mijloacele prin care natura sălbatică a României este explorată de echipa emisiunii "Natură şi aventură".

Ora de ştiri

De luni până duminică, de la ora 18:00, programul de ştiri - tip magazin, axat pe eveniment şi social, cu analize, ştiri şi informaţii ancorate în actualitate este prezentat de Stela Popa și Teodora Antonescu. Aveți parte de o sinteză a celor mai importante informaţii ale zilei la TVR 2.

Pescar hoinar

Pe urmele legendelor, caravana „Pescar hoinar” descoperă oameni, locuri, trucuri şi reţete pescăreşti. „Pescar hoinar” colindă malurile apelor duminica, ora 10:00, gazdă fiind Ştefan Stoica. “Visăm, ca pescari hoinari ce suntem, la marea captură…”. (Motto-ul echipei emisiunii “Pescar Hoinar”)

Puternici, împreună

De luni până joi, de la ora 20:00, telespectatorii TVR 2 pot viziona emisiunea „Puternici, împreună”, un format care pune faţă în faţă oameni obişnuiţi şi personalităţi publice, care au trecut prin experienţe de viaţă asemănătoare.

Rețeaua de idoli

Savurați o emisiune dedicată oamenilor dornici să cunoască personalităţi de valoare, în fiecare zi de luni, de la ora 21:00, la TVR 2! Irina Păcurariu ne invită să urmărim emisunea „Reţeaua de idoli”, cu ediţii în care să cunoaştem personalităţi diverse cu fapte, amintiri şi poveşti de viaţă nedezvăluite până acum.

Rivalii

Sâmbăta, de la ora 15.00, la TVR 2 Marina Almăşan și Dan Helciug invită telespectatorii să urmărească edițiile celui de-al treilea sezon al emisiunii „Rivalii”, care împleteşte firesc problemele vieţii cotidiene, cu divertismentul.

România în bucate

De luni până vineri, de la ora 17.30, descoperiți secretele bucătăriei tradiționale din fiecare regiune a României, la TVR 2! Edițiile emisiunii sunt realizate de studiourile regionale ale TVR pentru TVR 2. Nu ratați o emisiune savuroasă, ce vă va inspira cu rețete culinare dintre cele mai speciale!

Sa fim sănătoși!

O invitație la sănătate și eleganță pentru telespectatorii interesați de un stil de viață sănătos! Emisiunea va fi difuzată săptămânal și va dezbate subiecte cu experți din diverse domenii: de la medici specialişti în tratarea diferitelor boli la esteticieni, nutriționiști, specialiști din industria beauty și psihologi.

Telejurnalul TVR 2

Zilnic, de luni până vineri, la ora 12:00, Telejurnalul de pe TVR 2 vă oferă cele mai importante ştiri ale zilei. Informații prompte, clare, corecte despre tot ce se întâmplă important în țară și în lume vă sunt prezentate de jurnaliști profesioniști la TVR 2. Informați-vă la timp, urmărind Telejurnalul la TVR 2!

Teleșcoala

La TVR 2, „Teleşcoala” le oferă celor aflaţi în anul susţinerii examenelor de Evaluare Naţională posibilitatea de a păstra contactul cu materiile de învăţământ la care vor susţine examen, dar şi cursuri de limbi străine sau educaţie financiară.

Universitaria

„Universitaria”, singura emisiune despre mediul academic din România, aduce, la TVR 2, informații despre programe, burse și proiecte europene. O puteți urmări lunea, de la ora 16.00.

5:50 Ferma (R)

Nu mai aveţi loc la oraş? Încercaţi la ţară!...

Emisiune pentru actuali şi viitori tineri fermieri

Jurnalist tv Sergiu Marinescu

Emisiune de: Viorel Alexandru Popescu si Eugen Daniel Iancu

(Reluare)

6:40 Teleshopping

 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", a fost acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2