loader
Foto

Puternici, împreună

De luni până joi, de la ora 20:00, telespectatorii TVR 2 pot viziona emisiunea „Puternici, împreună”, un format care pune faţă în faţă oameni obişnuiţi şi personalităţi publice, care au trecut prin experienţe de viaţă asemănătoare.

 

Galerie foto

 

Liana Stanciu

Alături de moderatoarea Liana Stanciu, în studio se vor afla specialiştii invitaţi: Gelu Duminică, sociolog, Cătălina Hetele, psihoterapeut şi Ştefan Ruxandra, actor, regizor şi life coach.

„Când avem o situaţie de viaţa - mă feresc să scriu / spun problemă - prima condiţie ca să ieşi cu bine din ea este să vorbeşti. Nu mă refer doar la vorbitul terapeutic, ci şi la vorbitul practic, pentru găsirea soluţiei.

Când nu ştii cum să ieşi din impas, dar vorbeşti deschis, oamenii te pot ajuta, din experienţa lor sau din buna lor credinţă. Am creat o comunitate în care oamenii îşi spun poveştile, iar semenii lor caută soluţii concrete să îi ajute. Ce poate fi mai frumos?…

Aşadar, începe un nou sezon „Puternici, împreună”, poate singura emisiune care se pune la dispoziţia omului şi nu invers... aveţi încredere, spuneţi-vă problemele, vom găsi împreună cele mai sincere sfaturi şi, sperăm, şi soluţii”, spune Liana Stanciu.

Printre subiectele abordate în noul sezon se numără: dependenţa de jocuri de noroc, maşină puternică la 18 ani, o preocupare la modă, dar şi violenţa domestică sau problema câinilor vagabonzi.

Printre vedetele invitate în emisiune se numără: Oana Lis, Titi Aur, Mugurel Vrabete, Saveta Stan, Beatrice Băndoiu, Alice Brenciu.

Emisiunea „Puternici, împreună” este un bun prilej ca publicul să descopere vedetele preferate şi problemele pe care le întâmpină în viaţa personală.

***

Echipa emisiunii:

Producător: Liana Damian
Moderator. Liana Stanciu

 

20:00 Curajul unei mame

Film* Curajul unei mame (Model citizen-SUA, 2020)

Regia: Mark Gantt

Cu: Cassie Howarth, Shawn Pyfrom, Kevin Fonteyne

*Thriller. Amanda Archer, fotomodel şi mamă a unei fetiţe pe care o creşte singură, este răpită de doi indivizi implicaţi într-o reţea de trafic uman. Ţinută ostatică într-o cabină izolată, ea trebuie să-şi adune forţele şi curajul, pentru a încerca să se elibereze.

Redactor: Corina Feleagă

21:47 Drag de România mea! (R)

Drag de România mea!

​Prezintă: Paul Surugiu-Fuego

Producător Codruţa Prunariu

Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu

(Reluare)

ARHIVĂ ARTICOLE

Cum învățăm să spunem „NU”?, tema unei noi ediții „Puternici împreună” | VIDEO

Lil Kelaan Carter, coregraful român care trăieşte visul american antrenând artişti celebri, s-a numărat pe 12 ...

Despre copii, sănătate şi integrare socială, în emisiunea „Puternici, împreună”, la TVR 2

Copiii cu dizabilităţi în luptă cu sistemul medical şi cel al învătământului - aceasta a fost tema emisiunii ...

La TVR 2, „Puternici, împreună” - o emisiune cu şi despre familie

Din 23 octombrie, de luni până joi, de la ora 20:00, telespectatorii TVR 2 pot viziona emisiunea „Puternici, ...

 

#tvr2