loader
Foto

Galerie foto

Un nou sezon cu Ducu Bertzi şi „Omul cu chitara”

Noul sezon aduce o schimbare de format astfel încât, o dată pe lună, sub titlul Ducu Bertzi şi prietenii, iubitorii muzicii au parte de adevărate recitaluri ale celor mai buni artişti contemporani. Prima ediţie s-a transmis pe 21 martie, de la 17:00, la TVR 2.

 

DUCU BERTZI
Omul cu chitara

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Noul sezon al emisiunii aduce o schimbare de format astfel încât, o dată pe lună, sub titlul Ducu Bertzi şi prietenii, iubitorii muzicii bune au parte de adevărate recitaluri ale celor mai buni artişti contemporani.

Primul care deschide noua serie este Dan Andrei Aldea, muzician complex care, în urmă cu 34 de ani, a decis să se stabilească în străinătate. Acum, după 40 de ani, Dan Andrei Aldea revine în platoul unei emisiuni la TVR şi cântă cele mai bune piese ale sale. Prezent în această primă ediţie este şi Mircea Vintilă – într-o emisiune spectacol care lansează o nouă serie de concursuri pentru telespectatori.

Pentru noul sezon care începe din 21 martie, „Omul cu chitara” le aduce telespectatorilor un nou concurs, unde au şansa să câştige câte o chitară la fiecare ediţie. Telespectatorii trebuie să fie atenţi la întrebarea pe care Ducu Bertzi o va pune în timpul emisiunii şi vor trebui să răspundă pe pagina de Facebook Omul cu chitara la TVR 2.
Regulamentul concursului poate fi consultat aici.


Există o mişcare continuă în zona folk, în Bucuresti şi în ţară, care nu are un spaţiu adecvat unde să se regăsească în media. Interesul crescut al publicului mă face să cred că se va reflecta în audienţă pe TVR 2. Este necesară mediatizarea emisiunii, dar şi mesajul care este transmis telespectatorului. Ea vine în contextul de normalitate, bun gust şi act artistic firesc, pe care încearcă să-l impună TVR 2.” (Ducu Bertzi)

20:00 Duminica filmului românesc

Păcală se întoarce -România, 2006

Regia: Geo Saizescu

Cu: Denis Ştefan, Sebastian Papaiani, Anemona Niculescu, Valentin Teodosiu

*Comedie. Păcălici, un tânăr fără prea multe pretenţii de la viaţă, s-a săturat de hoinărit prin lume şi, mânat de dorul de casa părintească, se hotărăşte să se întoarcă în patrie. Începând de la graniţă, pe care o trece fără paşaport, răspunzând la ghicitorile vameşului, şi până acasă, el va trăi aventuri demne de numele său şi îi va veni de hac celui de care toată lumea se teme, răspopitul Şorici.

Redactor: Gabriela Onea

23:00 Minunea de zece zile

Film de artă * Minunea de zece zile (La décade prodigieuse-Franţa, 1971)

Regia: Claude Chabrol

Cu: Anthony Perkins, Michel Piccoli, Marlène Jobert, Orson Welles

*Dramă. Tânărul Charles se trezeşte într-o dimineaţă, într-o cameră de hotel, cu mâinile pătate de sânge şi cu o totală amnezie în legătură cu ultimele câteva zile ale vieţii sale. Convins că e pe cale să-şi piardă minţile, el apelează la fostul său profesor din facultate, Paul Régis, pe care îl roagă să-l însoţească la casa de la ţară a tatălui său şi să-i analizeze comportamentul.

Redactor: Ştefan Asavei

 
Provocări muzicale la ”Drag de România mea!”

Provocări muzicale la ”Drag de România mea!”

publicat: duminică, 19 mai 2024

Duminică, 19 mai, de la ora 15.00, la TVR 2 am avut întâlnire cu muzica uşoară şi cu folclorul autentic într-o nouă confruntare plină de emoţii, ...

Cassian Maria Spiridon:

În emisiunea "Mic Dejun cu un Campion" de sâmbătă, 18 mai, de la ora 10:00, Daniela Zeca Buzura Cassian l-a avut invitat pe Cassian Maria ...

Un teatru ca o bijuterie și secretul mâncării «cocă-n teacă», la „Istorii de bun gust”

Joi, 16 mai, de la ora 21:00, într-o nouă ediție a „Istoriilor de bun gust”, emisiunea de antropologie culinară difuzată pe TVR2, Camelia Moise ...

 

#tvr2