loader
Foto

Galerie foto

„Pescar hoinar” merge în căutarea celor mai mari răpitori din Delta Dunării

Împreună cu Liga Română de Spinning, Eugen Roibu şi Victor Ţăruş vă prezintă, pe 31 iulie, etapa întâi a Campionatului Naţional de Spinning – Cupa Herakles la pescuit de răpitori. Partea  a doua, de la 10:00, la TVR 2, TVR HD şi TVR+.

 

EUGEN ROIBU
VICTOR ŢĂRUŞ
Pescar hoinar

Partea I este disponibilă online pe TVR+.

Partea a II-a este disponibilă online pe TVR+.

A început campionatul! Nu, nu este vorba de Liga lui Mitică, ci de cel mai spectaculos eveniment organizat de Liga Română de Spinning – Campionatul naţional de pescuit la răpitori din barcă. În fiecare lună, pe etape, prietenii pescarilor hoinari vor fi alături de pescarii sportivi la nivel european, pe lucii de apă diferite, în căutarea ştiucii, bibanului, şalăului.

Competiţia s-a desfăşurat în două etape, cu durate de opt ore fiecare, iar la Cupă au fost prezenţi peste 150 de pescari, organizatori şi sponsori. Au câştigat primii cei mai mari 20 de peşti, fie că vorbim de bibani sau ştiucă, în funcţie de strategia fiecărui pescar concurent.

Povestea primei etape – Cupa Herakles în Delta Dunării, cu filmări din aer, din barcă şi subacvatice, o puteţi  urmări duminică 24 (şi 31 iulie), ca de obicei, de la ora 10:00 pe TVR 2, TVR HD şi TVR+.

***

Pescar hoinar e o emisiune despre toate acele locuri şi experienţe trăite în căutarea marii capturi care stârnesc imaginaţia de nestăvilit a fiecărui undiţar. „Noi nu propunem un program specializat, având ca ţintă doar pescarii amatori”, spune Eugen Roibu într-un interviu. „Noi hoinărim cu undiţa în mână, dar cu ochii larg deschişi”.

Din 2003 până astăzi, expediţiile echipei Pescar Hoinar s-au întins de-a lungul a peste 600 de episoade, iar audienţele mari au arătat că publicului român îi place evadarea din cotidian. Este una dintre cele mai vizionate emisiuni de profil din România şi a fost lider de audienţă la TVR 2, cu o medie de aproape 230.000 de telespectatori, cu vârfuri de rating de 2,6 -2,7  în anii anteriori.

17:30 România…în bucate

Sezon Nou

TVR Iaşi

* Descriptio Moldaviae

*.

Emisiune realizată de TVR Iaşi

Prezentator si realizator: Raluca Chirilă Aftene

Producător: Vasile Arhire

Jurnalist: Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

18:00 Ora de ştiri

(+ Sport )

Transmisiune directă

 
Interviuri şi informaţii despre Congresul European de Horticultură, în emisiunea

Interviul oferit de prof. Adrian Asănică, decanul Facultății de Horticultură, a fost difuzat pe TVR 2, duminică, 5 mai și poate fi urmărit și ...

„Minunea de zece zile”, un thriller regizat de Claude Chabrol, la Filmul de Artă

Filmul de Artă de duminică, 19 mai, de la ora 23.00 de pe TVR2, este un thriller regizat de Claude Chabrol și care a avut premiera în anul 1971.

„Istorii de bun gust” la Conacul Otetelișanu și povestea celui mai mare frasin din România

În noua ediție a emisiunii „Istorii de bun gust”, realizatoarea Camelia Moise ne invită joi, 9 mai, la TVR 2, de la ora 21:00, în judeţul Vâlcea, ...

 

#tvr2