loader
Foto

George Moceanu vorbeşte cu Dinescu despre afaceri, în direct, la TVR 2

Miercuri, 9 aprilie, de la ora 20.10, timp de 75 minute,ați făcut cunoştinţă cu un alt om bogat din România, aflat în top 300.

 

MIRCEA DINESCU
De la Dinescu... citire!

Ediția este disponibilă online pe TVR+

În ediţia de miercuri, 9 aprilie, a emisiunii De la Dinescu... citire!, de la ora 20:10, fostul solist al trupei „Body&Soul" vorbeşte despre cum a dat lovitura pe piaţa afacerilor.

Artistul deţine o fabrică de procesare a maţelor pentru cârnaţi, iar afacerea îi merge din plin.

Mai mult, afacerea solistului s-a extins şi în afara ţării, astfel că acesta produce şi exportă membrane artificiale pentru Lituania, Germania, Franţa, Argentina, Uruguay şi Grecia.

Nu rataţi întâlnirea de miercuri seară cu invitatul lui Mircea Dinescu, de la ora 20.10, la TVR 2.

***

Emisiunea ”De la Dinescu... citire!” poate fi urmăriă și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

19:05 Hudson şi Rex

Serial * Hudson şi Rex (Hudson & Rex-Canada, 2019-2023)

*Episodul 3

Regia: Felipe Rodriguez, Alison Reid

Cu: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard, Justin Kelly

*Serial poliţist, aventuri. Detectivul Charlie Hudson se întoarce în oraşul său natal din Canada, St John's, unde îşi face un prieten de nădejde: câinele poliţist Rex, a cărui soartă era neclară după moartea fostei sale partenere, ucisă de un infractor periculos. De-a lungul investigaţiilor, Hudson se poate bizui pe sprijinul colegilor săi criminalişti şi pe Donovan, şeful departamentului de poliţie, dar niciun caz nu poate fi rezolvat fără inteligenţa şi "nasul" imbatabil ale simpaticului Rex.

Redactori: Corina Feleagă, Laura Bălan, Bogdan Stănescu, Anca Radu, Gabriela Onea

20:00 Puternici, impreuna

*Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA este un program care aduce fata in fata o familie din randul oamenilor simpli (sau un reprezentant al familiei, de la caz la caz ) si o vedeta, o personalitate din lumea artistica, sportiva sau politica. Acestia isi expun in fata telespectatorilor problemele lor, probleme cu care se confrunta orice om indiferent de clasa sociala, pregatire profesionala sau sex. Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA poate deveni una dintre optiunile preferate ale telespectatorilor TVR2, care se regăsesc in tematica sa, dar si un bun prilej de a întâlni vedetele lor preferate cu problemele lor ascunse.Emisiunea, zilnica, de luni pana joi, va pune in discutie si va cauta solutii pentru aspecte ale vietii de familie ale românilor de rând, începand cu relatia in cuplu, cresterea șsi educarea copiilor, alegerea partenerului de viată, gestionarea situatiilor delicate in cuplu, etc.

*Tema: Am fobii ,cum ma vindec?

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

 
Provocări muzicale la ”Drag de România mea!”

Duminică, 19 mai, de la ora 15.00, la TVR 2 avem întâlnire cu muzica uşoară şi cu folclorul autentic într-o nouă confruntare plină de emoţii, ...

Drama poloneză „Corpus Christi”, „o poveste uimitoare despre credință și izbăvire”, în 13 mai, la TVR Cultural

Drama românească „După 40 de zile”, o poveste despre iubire și drama unei prietenii, regizată de Andrei Gruzsniczki în 2021, va fi difuzată la ...

Lucian Maxim:

Lucian Maxim, muzician, compozitor şi percuţionist în Orchestra Naţională Radio a fost invitatul Danielei Zeca Buzura într-o nouă ediţie "Mic ...

 

#tvr2