loader
Foto

Galerie foto

Capturi şi poveşti pescăreşti, duminică, de pe lacul Tomuleşti

„Pescar hoinar” ajunge, pentru prima dată, pe lacul Tomuleşti, la 70 de kilometri de Bucureşti. Ce peşti au găsit Victor și Eugen, ați putut afla în ediția de duminică, 16 noiembrie.

 

EUGEN ROIBU
VICTOR ŢĂRUŞ
Pescar hoinar

UPDATE: Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Duminică, 16 noiembrie ne veti însoţi, prieteni pescari, în judeţul Giurgiu, la doar 70 de kilometri de Bucureşti, pe lacul Tomuleşti, unde două iazuri mai vechi au fost refăcute şi umplute cu apă încet, încet, încă de acum 2-3 ani.

Au fost populate cu crap, ten, ştiucă, potenţiale capturi pentru pescarii hoinari, dar şi pentru obişnuiţii locului. La finalul unei zile frumoase de toamnă, petrecută printre pescarii de pe Tomuleşti, vă invităm să aflaţi, împreună cu noi, un mod inedit de a pregăti crapul, pescuit sau nu de dumneavoastră...

***

Din 2003 până astăzi, expediţiile echipei Pescar Hoinar s-au întins de-a lungul a peste 500 de episoade, iar audienţele mari au arătat că publicului român îi place evadarea din cotidian. Este una dintre cele mai vizionate emisiuni de profil din România şi a fost lider de audienţă la TVR 2, cu o medie de aproape 230.000 de telespectatori, cu vârfuri de rating de 2,6 -2,7  în anii anteriori.

***

Emisiunea „Pescar hoinar poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

18:00 Ora de ştiri

(+ Sport )

Transmisiune directă

18:50 E vremea ta!

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori: Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă ,Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache.

Producători: Raluca Brumariu

 
Interviuri şi informaţii despre Congresul European de Horticultură, în emisiunea

Interviul oferit de prof. Adrian Asănică, decanul Facultății de Horticultură, a fost difuzat pe TVR 2, duminică, 5 mai și poate fi urmărit și ...

„Minunea de zece zile”, un thriller regizat de Claude Chabrol, la Filmul de Artă

Filmul de Artă de duminică, 19 mai, de la ora 23.00 de pe TVR2, este un thriller regizat de Claude Chabrol și care a avut premiera în anul 1971.

„Istorii de bun gust” la Conacul Otetelișanu și povestea celui mai mare frasin din România

În noua ediție a emisiunii „Istorii de bun gust”, realizatoarea Camelia Moise ne invită joi, 9 mai, la TVR 2, de la ora 21:00, în judeţul Vâlcea, ...

 

#tvr2