loader
Foto

TVR 2 şi Editura RAO vă oferă cele mai bune titluri

În această săptămână puteţi câştiga două volume semnate de Nicholas Sparks : „Jurnalul unei iubiri” şi „Cel mai de preţ cadou ”

 

Concursul „Câştigă cu TVR 2 şi RAO cele mai bune cărţi” continuă cu două volume ale unuia dintre cei mai apreciaţi scriitori ai momentului, Nicholas Sparks, ale cărui romane, vândute în aproape 100 de mii de exemplare, au fost traduse în 50 de limbi.

Pentru a fi unul dintre cei trei câştigători ai celor două cărţi oferite de TVR 2 şi editura RAO – Jurnalul unei iubiri şi Cel mai de preţ cadou - intră pe pagina oficială de Facebook TVR2 şi participă la concurs.

 

Jurnalul unei iubiri

Acest roman încearcă să ne demonstreze că miracolele încă mai sunt posibile, că viaţa încă mai poate fi trăită sub semnul iubirii. El este un maestru al cuvintelor şi un mare iubitor al naturii, iar ea, o pictoriţă celebră, în stare să vadă frumuseţea acolo unde alţii nu o văd. Povestea lor tulburătoare îi va fermeca pe cei care s-au îndrăgostit de stilul lui Nicholas Sparks. „O poveste clasică despre dragostea descoperită, pierdută şi regăsită... Sparks cunoaşte combinaţia de succes între stil şi romantism." - USA Today

 

Cel mai de preţ cadou

În primăvara lui 1984, liceenii Amanda Collier şi Dawson Cole s-au îndrăgostit. Cu toate că făceau parte din două lumi diferite, dragostea lor părea să sfideze toate regulile de viaţă din micul oraş Oriental, din Carolina de Nord. Însă evenimentele neprevăzute urmau să dezbine acest cuplu tânăr, trimiţându-i pe fiecare în direcţii diametral opuse. Acum, după douăzeci şi cinci de ani, Amanda şi Dawson sunt chemaţi înapoi în Oriental, ca să ia parte la înmormântarea lui Tuck Hostetler, mentorul care, odinioară, a adăpostit idila lor adolescentină. Pe măsură ce Amanda şi Dawson îndeplinesc instrucţiunile pe care Tuck le-a lăsat pentru ei, aceştia realizează că nimic din ceea ce ştiau - despre Tuck, despre ei înşişi şi despre visurile lor dragi - nu era aşa cum părea.

***

Nicholas Sparks s-a născut în Nebraska, în 1965. A absolvit Facultatea de Finanţe a Universităţii Notre Dame în 1988 şi a avut diferite ocupaţii până la vârsta de 28 de ani, când, în decursul a şase luni, a scris romanul său de debut, „Jurnalul”, publicat în 1996. Acesta a reprezentat momentul începerii unei fulminante cariere de scriitor, renumit pe plan naţional şi internaţional. Sparks este unul din cei mai iubiti autori din lume. Toate romanele sale au ocupat numărul 1 în celebrul top New York Times. Cu peste 89 de milioane de exemplare vândute în toată lumea, romanele sale au fost traduse în 50 de ţări.

Printre cele mai mari succese ale lui Nicholas Sparks se numără: „Jurnalul unei iubiri”, „O plimbare de neuitat”, „Refugiul”, „Nopţi în Rodhante”, „Nunta”, „Dragoste la prima vedere” sau „Ultimul cântec”.

17:30 România…în bucate

Sezon Nou

TVR Craiova

* Tăst Show

*

Emisiune realizată de TVR Craiova

Prezentator si realizator: Doru Ciolacu

Producător : Simona Musuroi

Jurnalist Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

18:00 Ora de ştiri

(+ Sport )

Transmisiune directă

 
Întâlnire cu Păcală pentru un râs sănătos, duminică la TVR2

Comedia  „ Păcală", regizată de Geo Saizescu la începutul anilor '70, poate fi urmărită la TVR2 duminică, 12 mai, de la ora 20.00. În rolul ...

Concert extraordinar „Drag de România noastră

Duminică, 5 mai, la TVR 2 ați putut urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana Tudor şi susţinut de Paul ...

Cap Compas: Devotio | VIDEO

Cap Compas: Devotio | VIDEO

publicat: duminică, 05 mai 2024

Orașul care i-a fascinat pe călătorii de orice religie este încă o surpriză ori de câte ori te întorci aici. Iar dacă ar fi să răscolești cărți ...

 

#tvr2