loader
Foto

Prietenii TVR2 văd primii filmul “Un beau dimanche/O duminică frumoasă”

Prietenii TVR2 văd primii filmul “Un beau dimanche/O duminică frumoasă”, într-un eveniment organizat împreună cu Independența Film și Hollywood Multiplex!

 

Documente disponibile pentru descarcare:

Urmăreşte pagina de Facebook TVR2, în perioada 3 – 8 aprilie 2015, intră în concurs şi poţi câştiga invitaţii duble la evenimentul ce va avea loc în data de 9 aprilie 2015, la cinema Hollywood Multiplex !

Baptiste (Pierre Rochefort) este genul solitar. Profesor undeva în sudul Franţei, niciodată nu rezistă mai mult de trei săptămâni în acelaşi loc de muncă.

Într-o vineri după amiază el se trezeşte că trebuie să aibă grijă de Mathias, un elev de-al său pe care nu a venit nimeni să-l ia de la şcoală. Băiatul îl duce pe profesor acasă, la mama sa, Sandra (Louise Bourgoin). Sandra se dovedeşte a fi o tipă foarte drăguţă care acum lucrează pe o plajă, lângă Montpellier.

Trio-ul format se leagă din prima, ca un fel de familie întreagă pe care cei trei nu au avut-o, nici unul, niciodată. Însă magia nu poate dura la nesfârşit. Sandra datorează nişte bani pe care dacă nu-i restituie, se pot întâmpla lucruri grave. Baptiste se hotărăşte să o ajute, ocazie cu care însă face o călătorie în trecutul său, acolo unde se ascunde cel mai bine păstrat secret al lui.

Prietenii TVR 2 văd primii cele mai bune filme !

Regulamentul concursului AICI.

17:30 România…în bucate

Sezon Nou

TVR Timişoara

* Sarea în bucate

*

Emisiune realizată de TVR Timişoara

Prezentator: Dan Liuț

Realizator: Veronica Mihoc

Producător: Florin Mihoc

Jurnalist: Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

18:00 Ora de Stiri

(+ Sport )

Transmisiune directă

 
Concert extraordinar „Drag de România noastră

În prima zi de Paşte, duminică, 5 mai, la TVR 2 ați putut urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana ...

Cap Compas: Devotio | VIDEO

Cap Compas: Devotio | VIDEO

publicat: duminică, 05 mai 2024

Orașul care i-a fascinat pe călătorii de orice religie este încă o surpriză ori de câte ori te întorci aici. Iar dacă ar fi să răscolești cărți ...

Pr. Emanoil Băbuş:

În aşteptarea Învierii Domnului, echipa "Mic Dejun cu un Campion" a pregătit o ediţie de o complexitate aparte din care nu lipsesc întrebările de ...

 

#tvr2