loader
Foto

Prietenii TVR2 văd primii filmul “Miss Julie/Domnișoara Julia”

Urmăreşte pagina de Facebook TVR2 , în perioada 21 – 23 aprilie 2015, intră în concurs şi poţi câştiga invitaţii duble

 

Documente disponibile pentru descarcare:

Prietenii TVR2 văd primii filmul “Miss Julie/Domnișoara Julia”, într-un eveniment organizat împreună cu Independența Film și Hollywood Multiplex București ! Urmăreşte pagina de Facebook TVR2, în perioada 21 – 23 aprilie 2015, intră în concurs şi poţi câştiga invitaţii duble la evenimentul ce va avea loc în data de 24 aprilie 2015, la Hollywood Multiplex București !

Miss Julie, cu Colin Farrell şi Jessica Chastain

Miss Julie (2014), cu Colin Farrell (In Bruges, Total Recall, Phone Booth, Minority Report, The Recruit), Jessica Chastain (Interstellar, , Zero Dark Thirty, The Tree of Life, The Help) şi Samantha Morton (Minority Report, Control, John Carter), în regia norvegiencei Liv Ullmann (Persona), va avea premiera în România vineri, 24 aprilie, distribuit de Independenţa Film.

Adaptare după piesa de teatru omonimă scrisă în 1888 de norvegianul August Strinberg, Miss Julie a făcut parte din selecţia oficială a Festivalului Internaţional de Film de la Toronto, în 2014.

Povestea are loc într-un castel de ţară din Irlanda anului 1880. Într-o noapte de vară, Domnişoara Julie (actriţa Jessica Chastain) lasă puţin la o parte constrângerile sociale şi începe să flirteze cu valetul tatălui său (Colin Farrell). Cei doi dansează, beau, îşi fac confesiuni şi se manipulează unul pe celălalt. Ea, uşor tentată de sentimentul degradării; el, un tip citit, umblat şi instruit, dar cu toate astea, pe alocuri, aspru şi grosolan. Amândoi animaţi în egală măsură de atracţie, dar şi de dezgust reciproc.

Miss Julie descrie o luptă aprigă pentru putere şi dominare, mascată într-un joc crud al seducţiei şi al repulsiei.

Jessica Chastain a obţinut recent Globul de Aur pentru Cea mai bună actriţă în filmul Zero Dark Thirty, rol pentru care a şi fost nominalizată la Oscar 2013. În 2012 a avut acelaşi succes pentru rolul din The Help.

Irlandezul Colin Farrell a devenit cunoscut pentru rolul din Phone Booth, în 2002. În acelaşi an a jucat alături de Bruce Willis (şi Marcel Iureş) în Hart’s War şi în Minority Report, în regia lui Steven Spielberg, cu Tom Cruise. În 2009 a obţinut Globul de Aur pentru Cel mai bun actor în comedia de excepţie In Bruges. Recent l-aţi putut vedea jucând în comedia Seven Psychopats (2012), cu Woody Harrelson şi Christopher Walken, precum şi în Saving Mr. Banks, cu Emma Thompson şi Tom Hanks.

Prietenii TVR 2 văd primii cele mai bune filme !

Regulamentul concursului AICI:

 

21:00 Reţeaua de idoli

Redifuzare

* Invitat: Andreea Raducan

Producător: Irina Păcurariu

22:00 Educatia la putere

Sezon Nou

* Emisiunea „Educatia la putere” revine în cel de-al doilea sezon cu editii în premieră, de luni până joi, la TVR 2 șsi online pe TVR+. De la ora 22.00 (fiecare editie putând fi urmărită în reluare a doua zi, cu începere de la ora 16:00), realizatoarea Monica Ghiurco șsi echipa ei vă invită să urmăriti analize șsi dezbateri având ca subiect educatia, în multiplele ei forme. Vor fi abordate cele mai importante probleme ale sistemului românesc de învătământ șsi, implicit, ale societătii, cu oameni dedicati scolii si educatiei, profesori, părinti si elevi. Din noul sezon, dezbaterile șsi interviurile din cadrul emisiunii „Educatia la putere” vor alcătui o platformă interactivă pentru toti cei implicati, direct sau indirect, în procesul de educatie: profesori, elevi, familie, societate civilă șsi autorităti.

Realizator si moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco si Monica Colceriu.

 
Cap Compas: Devotio

Cap Compas: Devotio

publicat: luni, 29 aprilie 2024

Orașul care i-a fascinat pe călătorii de orice religie este încă o surpriză ori de câte ori te întorci aici. Iar dacă ar fi să răscolești cărți ...

Programe speciale de Paşte, la TVR

Programe speciale de Paşte, la TVR

publicat: luni, 29 aprilie 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Concert extraordinar „Drag de România noastră

În prima zi de Paşte, duminică, 5 mai, la TVR 2 veți putea urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana ...

 

#tvr2