loader
Foto

Prietenii TVR2 văd primii filmul „Louder than bombs/Înapoi acasă”

Urmăreşte pagina de Facebook TVR2 , în perioada 7 – 9 decembrie 2015, intră în concurs şi poţi câştiga invitaţii duble la eveniment.

 

Documente disponibile pentru descarcare:

Prietenii TVR2 văd primii filmul „Louder than bombs/Înapoi acasă”, într-un eveniment organizat împreună cu Asociaţia Macondo și Cinema Elvira Popescu! Urmăreşte pagina de Facebook TVR2, în perioada 7–9 decembrie 2015, intră în concurs şi poţi câştiga invitaţii duble la evenimentul ce va avea loc în data de 9 decembrie 2015, la Cinema Elvira Popescu!

„Înapoi acasă” – prezentat în cadrul Festivalului de Film de la Cannes – este un film emoționant despre familie și despre schimbările ireversibile pe care le produce pierderea unui părinte.

Pregătirile pentru expozița în memoria celebrei fotografe Isabelle Reed, trei ani după moartea sa neașteptată, îi aduce împreună pe soțul și cei doi copii ai săi. O reîntânire destul de incomodă, care va transforma viața aparent calmă a celor trei, într-un haos.

Prietenii TVR 2 văd primii cele mai bune filme!

Regulamentul concursului aici.

0:00 Da sau nu ? (R)

Film * Da sau nu ? (Do i say i do ?-SUA, 2017) PREMIERĂ

Regia: Kevin Connor

Cu: Becca Tobin, Ryan Kelly

* Comedie romantică. Printr-un concurs de împrejurări, tânăra scriitoare Jessica Bender e nevoită să lucreze cu editorul Mike Pryce, nimeni altul decât fostul ei iubit. În timp ce se străduiesc să se comporte ca doi profesionişti civilizaţi, Jessica şi Mike descoperă că scânteia dintre ei încă nu s-a stins de tot.

Redactor: Delia Clonaru

(Reluare)

1:40 Primavara amintirilor

 
Concert extraordinar „Drag de România noastră

În prima zi de Paşte, duminică, 5 mai, la TVR 2 ați putut urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana ...

Cap Compas: Devotio | VIDEO

Cap Compas: Devotio | VIDEO

publicat: duminică, 05 mai 2024

Orașul care i-a fascinat pe călătorii de orice religie este încă o surpriză ori de câte ori te întorci aici. Iar dacă ar fi să răscolești cărți ...

Pr. Emanoil Băbuş:

În aşteptarea Învierii Domnului, echipa "Mic Dejun cu un Campion" a pregătit o ediţie de o complexitate aparte din care nu lipsesc întrebările de ...

 

#tvr2