loader
Foto

Prietenii TVR2 văd primii filmul „Kingsman: Serviciul Secret”

Câştigă acum invitaţii duble la filmului „Kingsman: Serviciul Secret”, pe pagina de Facebook TVR 2!

 

Documente disponibile pentru descarcare:

TVR2, Odeon şi Movieplex te invită să vezi filmul „Kingsman: Serviciul Secret”!

Eşti prietenul nostru? Intră acum pe pagina de Facebook TVR2, răspunde la întrebări şi câştigă invitaţii duble la filmul „Kingsman: Serviciul Secret”, valabile în perioada 17-27 februarie la cinematograful Movieplex din Bucureşti! Urmăreşte pagina de Facebook TVR2 în perioada 10-13 februarie, intră în concurs şi poţi câştiga invitaţii duble valabile în perioada 17-27 februarie la cinematograful Movieplex din Bucureşti.

Bazat pe renumita revistă de benzi desenate și regizat de Matthew Vaughn (Kick-Ass, X-Men First Class), Kingsman: Serviciul Secret este povestea unei organizații de spionaj supersecrete care recrutează un puști de pe străzi, nerafinat, dar promiţător, pentru a face parte dintr-un program de instruire ultra-competitiv, exact în momentul când un geniu nebun al tehnologiei lansează o amenințare globală.

După ce tatălui băiețelului de cinci ani Gary „Eggsy” Price își sacrifică viața la datorie în timpul unui exercițiu militar secret, familia sa primește o medalie neconvențională și un număr de telefon pe care îl pot folosi o singură dată, dacă au nevoie de ajutor.

Șaptesprezece ani mai târziu, Eggsy (TARON EGERTON) este un șomer fără școală care locuiește în apartamentul mamei sale. După arestarea sa pentru o plimbare cu o mașină furată, Eggsy folosește medalia pentru eliberarea sa din închisoare, fiind salvat de Harry Hart (COLIN FIRTH), un spion impecabil căruia tatăl lui Eggsy i-a salvat viața.

Consternat de calea pe care a apucat-o Eggsy, dar impresionat de calitățile sale, Harry îi oferă lui Eggsy șansa de a-și schimba viața, angajându-se pentru Harry: Kingsman, o organizație de spionaj independentă secretă.

Dacă vrei să vezi întreaga poveste, intră pe pagina de Facebook TVR2 şi participă la concurs.

„Kingsman: Serviciul Secret” este distribuit în România de Odeon şi va fi în cinematografele din ţara noastră începând cu 13 februarie.

Regia: Matthew Vaughn

În distribuţie: Colin Firth, Samuel L. Jackson, Michael Caine, Taron Egerton

Regulamentul concursului îl găsiţi aici

15:00 Dincolo de porţile palatelor

(L’Europe en chateaux, Germania-Franţa, 2012)

*Călătorie poetică prin unele dintre cele mai remarcabile castele şi palate europene, în spatele porţilor închise de obicei turiştilor, pentru a afla particularităţile şi singularităţile istorice, arhitecturale şi culturale, precum şi poveştile captivante aleconstructorilor şi locuitorilor lor.

Regii Europei şi-au ales domeniile pentru a-şi construi palatele şi reşedinţele de vară în cele mai frumoase locuri, dar şi cu rolstrategic.

Realizatori: Gero Von Boehm, Jeremy Jp. Fekete, Julia Zantl

*Ep.4: Estremadura-Portugalia

În extrema vestică a Europei continentale, vizităm trei palate magnifice: palatul marchizilor de Fronteira, palatul Pena din Sintra şi cel din Queluz.

Construite de mauri ori cu puternice influenţe orientale, palatele formează un inel în jurul Lisabonei, fostă reşedinţă regală şi capitală a jumătate de glob.

Redactor: Ştefan Asavei

15:55 Cei cinci faimoşi 2

Film * Cei cinci faimoşi 2 (Fünf freunde 2-Germania, 2012) PREMIERĂ

Regia: Mike Marzuk

Cu: Valeria Eisenbart, Quirin Oettl, Justus Schlingensiepen, Neele Marie Nickel

* Film de aventuri-inspirat de personaje şi întâmplări din seria de romane pentru copii "Cei cinci faimoşi" ("The Famous Five") a scriitoarei engleze Enid Blyton. Julian, Dick, Anne, George şi căţelul Timmy se aventurează singuri în Cat Canyon, unde vor dezlega misterul unei pietre preţioase legendare, înfruntând cu curaj o ceată de bandiţi periculoşi.

*AUDIENTA GENERALA (AG)

Redactor: Ştefan Asavei

 
Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Concert extraordinar „Drag de România noastră

În prima zi de Paşte, duminică, 5 mai, la TVR 2 veți putea urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana ...

Pr. Emanoil Băbuş:

În aşteptarea Învierii Domnului, echipa "Mic Dejun cu un Campion" a pregătit  o ediţie de o complexitate aparte din care nu lipsesc întrebările ...

 

#tvr2