loader
Foto

Prietenii TVR2 văd primii comedia “Familia Belier”

Prietenii TVR2 văd primii comedia “Familia Belier”, într-un eveniment organizat împreună cu Independența Film și Hollywood Multiplex București!

 

Documente disponibile pentru descarcare:

Urmăreşte pagina de Facebook TVR2, în perioada 22 – 25 iunie 2015, intră în concurs şi poţi câştiga invitaţii duble la evenimentul ce va avea loc în data de 26 iunie 2015, la Hollywood Multiplex București !

În familia Belier, toți sunt surzi în afară de Paula, care are 16 ani. Ea este legătura familiei cu lumea și tot prin intermediul ei, munca de la ferma familiei este valorificată. Într-o zi, la sugestia profesorului ei de muzică, entuziasmat de calitățile vocale ale Paulei, ea decide să se pregătească și să participle la concursul organizat de Radio France. O decizie care va însemna pentru Paula despărțirea de familia ei și trecerea pragului către maturizare.

Familia Belier este o comedie emoționantă despre viaţa de familie, prietenie, curaj şi maturizare, toate împletite cu comicul de situaţie şi de “limbaj”.

„Această poveste m-a atins iremediabil. Aș putea face o motivație pentru alegerea acestui scenariu, dar adevărul este că alegerea mea a fost spontană, imediată, impulsivă. Sfârșitul adolescenței reprezintă un moment cheie în viață: poate fi înfricoșător să vedem de la distanță această lume a adulților în care vom fi aruncați fără nicio plasă de siguranță. Este o vârstă care mă emoționează“, a declarat Eric Lartigau, regizorul filmului.

(w882) “Familia

Din distribuție fac parte: Louane Emera (participantă la The Voice Franța), Karin Viard (Skylab, Time Out), François Damiens (Delicacy), Eric Elmosnino (Gainsborou: A Heroic Life, Skylab), Luca Gelberg, Ilian Bergala.

„Ce mi s-a părut interesant la această poveste, este tocmai dorința de a răspunde la întrebarea: Ce înseamnă normalitate? Avem obiceiul de a fi prizonierii unor concepții pe care le-am primit moștenire ”, a adăugat Lartigau.

Timp de 6 luni de zile, câte 4 ore pe zi, actorii au lucrat cu consultanți specializați, au învățat limbajul semnelor și s-au familiarizat cu tot ce înseamnă această lume.

„Este o adevărată aventură pentru un actor să înlocuiască cu gesturi lucrurile pe care le putea transmite prin voce“, spune Lartigau.

Prietenii TVR 2 văd primii cele mai bune filme !

Regulamentul concursului aici:

15:30 Cei cinci faimoşi şi valea dinozaurilor

Film*Cei cinci faimoşi şi valea dinozaurilor (Fünf freunde und das tal der dinosaurier-Germania, 2018) PREMIERĂ

Regia: Mike Marzuk

Cu: Allegra Tinnefeld, Marinus Hohmann, Ron Antony Renzenbrink, Amelie Lammers

* Film de aventuri-inspirat de personaje şi întâmplări din seria de romane pentru copii "Cei cinci faimoşi" ("The Famous Five") a scriitoarei engleze Enid Blyton. Julian, Dick, Anne, George şi căţelul Timmy ajung din întâmplare într-un orăşel în care s-a găsit recent un os de dinozaur. Însoţiţi de un localnic care susţine că tatăl lui descoperise, cu ani în urmă, întregul schelet al dinozaurului, copiii încearcă să ajungă la acesta înaintea hoţilor care vor să pună mâna pe preţioasa descoperire.

*AUDIENTA GENERALA (AG)

Redactor: Vlad Ţurcan

17:30 România…în bucate

Sezon Nou

TVR Craiova

* Tăst Show

*

Emisiune realizată de TVR Craiova

Prezentator si realizator: Doru Ciolacu

Producător : Simona Musuroi

Jurnalist Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

 
Întâlnire cu Păcală pentru un râs sănătos, duminică la TVR2

Comedia  „ Păcală", regizată de Geo Saizescu la începutul anilor '70, poate fi urmărită la TVR2 duminică, 12 mai, de la ora 20.00. În rolul ...

Concert extraordinar „Drag de România noastră

Duminică, 5 mai, la TVR 2 ați putut urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana Tudor şi susţinut de Paul ...

Cap Compas: Devotio | VIDEO

Cap Compas: Devotio | VIDEO

publicat: duminică, 05 mai 2024

Orașul care i-a fascinat pe călătorii de orice religie este încă o surpriză ori de câte ori te întorci aici. Iar dacă ar fi să răscolești cărți ...

 

#tvr2