loader
Foto

Paula Seling, despre „8 într-o barcă”: „o adevărată şcoală de televiziune”

În ediţia de pe 20 noiembrie, trei dintre concurenţii „8 într-o barcă” au luat, în premieră, punctajul maxim din partea juriului.

 

ALEXANDRA PĂCURARU ȘI MATEI STĂNCULESCU
8 într-o barcă

Miercuri, pe 20 noiembrie, a fost difuzată cea mai bună ediţie a emisiunii „8 într-o barcă”, dacă este să ne luăm după notele acordate de juriu. Coregraful Cornel Patrichi, artista Paula Seling şi jurnalista Simona Catrina au fost impresionaţi de prestaţiile a trei tineri, oferindu-le la final nota maximă.

Alma Boiangu a interpretat „The show must go on” şi „My fair lady ”. Prestaţia ei a fost răsplătită cu trei de zece.

Andi, în vârstă de 24 de ani, a ales să cânte, pentru ediţia din 20 noiembrie, „In my secret life”, a lui Leonard Cohen, dar şi „Don’t worry, be happy”. „Eşti foarte talentat. Eşti un actor şi un dansator, ar trebui să fii un one man show”, i-a spus Paula Seling, la finalul piesei „Don’t worry, be happy”.

Tânărul Selatin Kiazim, născut în 1995, a primit cei trei de zece din partea juriului, după ce, în timpul celei de-a şasea ediţii, pe scenă a interpretat coloana sonoră a filmului Zorro („I want to spend my life by loving you”) şi „Tutti Frutti”, melodia faimoasă a lui Elvis Presley.

La finalul ediţiei, artista Paula Seling a mărturisit că „8 într-o barcă” este o adevărată şcoală de televiziune. „Sunteţi din ce în ce mai buni, sunteţi toţi la un nivel extraordinar de înalt”.

2:00 REVIZIE TEHNICA

/

6:00 Cum vă merge ? (R)

Producător: Cătălin Heson

(Reluare)
 
Întâlnire cu Păcală pentru un râs sănătos, duminică la TVR2

Comedia  „ Păcală", regizată de Geo Saizescu la începutul anilor '70, poate fi urmărită la TVR2 duminică, 12 mai, de la ora 20.00. În rolul ...

Concert extraordinar „Drag de România noastră

Duminică, 5 mai, la TVR 2 ați putut urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana Tudor şi susţinut de Paul ...

Cap Compas: Devotio | VIDEO

Cap Compas: Devotio | VIDEO

publicat: duminică, 05 mai 2024

Orașul care i-a fascinat pe călătorii de orice religie este încă o surpriză ori de câte ori te întorci aici. Iar dacă ar fi să răscolești cărți ...

 

#tvr2