loader
Foto

O săptămână bună începe La fix, pe TVR 2 şi TVR HD

Cele mai bune recomandări, dar şi sfaturi utile de la specialişti în diverse domenii, le primiţi de luni până vineri, de la ora 11.00, la TVR 2, TVR HD şi online pe TVR+.

 

La fix

Emisiunea La fix vă aduce, de luni până vineri, subiecte de interes într-o abordare diferită: fiecare zi a săptămânii este dedicată unui anumit domeniu, care va avea propriul prezentator.  „Ideea de bază a programului este simplitatea și strânsa legătură cu telespectatorul de toate vârstele și preocupările, din mediul urban sau rural”, spune Camelia Boştină, producătorul coordonator al emisiunii.

Prin cele cinci mari teme generale, La Fix oferă „diversitate și utilitate la modul cel mai simplu. Oamenii vor ști ce le propunem în fiecare zi și vor putea să-și programeze timpul de vizionare în funcție de interesele speciale pe care le au. Zilnic se vor transmite mesaje utilitare, fie prin intermediul  emisiunii, fie pe paginile din rețelele de socializare”, adaugă producătorul.

Săptămâna începe luni, 23 mai, cu informaţii utile despre amenajarea casei, în cadrul ediţiei dedicate Casei şi Familiei. Subiectele zilei includ: implicare în viaţa comunităţii prin voluntariat, noile tehnologii care ne ajută la curăţenia acasă şi aranjamente hand made cu flori suculente. Invitaţii moderatoarei Măriuca Mihăilescu sunt Roxana Toma şi Iarina Ştefănescu de la fundaţia AJUNGEM MARI, Iulia Saia, director de marketing şi Alexandru Suciu, designer floral.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

(w882) Măriuca M

Marţi, 24 mai, ediţia La Fix se axează pe tema Eu şi Ceilalţi, subiectul aflat în discuţie fiind traficul de persoane şi prostituţia. Moderatoarea Liliana Gheorghiu-Bulat stă de vorbă cu inspectorul principal de poliţie Mihai Şerban, psiholog în cadrul Agenţiei Naţionale împotriva Traficului de Persoane, comisarul de poliţie George Eremia, specialist prevenire în cadrul Agenţiei Naţionale împotriva Traficului de Persoane şi un ofiţer sub acoperire de la DIICOT.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

(w882) liliana Gh

Miercurea este dedicată Ştiinţei şi Tehnologiei, iar moderatoarea Cristina Şoloc dezbate tema tinereţei fără bătrâneţe şi a vieţii fără de moarte. Invitatul ediţiei este reputatul chirurg Ionel Droc. Nu rataţi, ca în fiecare miercuri, rubrica Ştiinţa distractivă prezentată de Andreea Stoica.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

(w882) Cristina s

Joi, 26 mai, Cristi Mîndru discută despre Performanţă şi Timp Liber, iar invitatul ediţiei este cântăreţul Mihai Trăistariu. Tot joi, ne pregătim cu paşi repezi de weekend, iar cele mai importante evenimente din ţară ne sunt prezentate şi recomandate în rubrica la „Te prinde la Fix – recomandările Monicăi”.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

(w882) cristi min

Săptămâna se încheie vineri, 27 mai, la ora 11.00, cu Lucia Toader şi o discuţie amplă despre Metehne, fixuri şi fixaţii. Invitat este actorul Adrian Titieni, protagonist al peliculei “Bacalaureat” regizată de Cristian Mungiu şi premiată recent, pentru regie, la Festivalul de Film de la Cannes. Alături de el, actorul Gabriel Spahiu.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

(w882) lucia toad

 

Emisiunea poate fi urmărită pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicaţiile TVR+ pentru IOS și Android!

 

 

15:00 Teleşcoala

*Clasa a VIII-a Sezon Nou

*Limba si literatura română

Producator: Sinziana Milosoiu

15:30 Teleşcoala

* Limbi străine Sezon Nou

*Limba germană

Producator: Sinziana Milosoiu

 
Întâlnire cu Păcală pentru un râs sănătos, duminică la TVR2

Comedia  „ Păcală", regizată de Geo Saizescu la începutul anilor '70, poate fi urmărită la TVR2 duminică, 12 mai, de la ora 20.00. În rolul ...

Concert extraordinar „Drag de România noastră

Duminică, 5 mai, la TVR 2 ați putut urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana Tudor şi susţinut de Paul ...

Cap Compas: Devotio | VIDEO

Cap Compas: Devotio | VIDEO

publicat: duminică, 05 mai 2024

Orașul care i-a fascinat pe călătorii de orice religie este încă o surpriză ori de câte ori te întorci aici. Iar dacă ar fi să răscolești cărți ...

 

#tvr2