loader
Foto

Noi episoade din CSI: Crime şi Investigaţii la TVR 2

De marţi până joi, de la ora 23:10, urmăriţi la TVR 2 episoadele 10, 11, 12 din sezonul al XIII-lea al serialului american.

 

Episodul 10: „Risky Business Class” (marţi, 7 aprilie, ora 23:10)

Echipa CSI este chemată să investigheze moartea a cinci  persoane ucise într-un accident aviatic, la  câţiva kilometri de Las Vegas. Iniţial, echipa crede că accidentul a fost un pus la cale de unul dintre pasageri, care voia să se răzbune pe proprietarii unui cazino, însă probele culese le arată că investigatorilor că avionul s-ar putea să fi fost victima unui sabotaj de la sol.

Episodul 11: „Dead Air” (miercuri, 8 aprilie, ora 23:10)

CSI investighează moartea unei prezentatoare de ştiri, Theresa Shea, care a fost ucisă chiar în timpul unei transmisiuni în direct. Theresa a murit în urma unei înjunghieri în ceafă, dar nimeni nu a văzut rana, pentru că sediul televiziunii a avut o pană de curent pentru 20 de secunde. Echipa de investigaţii lucrează cu puţinele dovezi pe care le au la faţa locului, iar primul scenariu o indică drept criminal pe o persoană cu experienţă militară, care să cunoască şi sediul televiziunii.

Episodul 12: „Double Fault” (joi, 9 aprilie, ora 23:10)

Membrii CSI investighează moartea unei tinere jucătoare de tenis, Claudia Weber, care a fost ucisă pe terenul de joc şi ascunsă într-o maşină de aruncat mingi. Pe baza rănilor de pe corp şi a ADN-ului găsit la faţa locului, criminaliştii ajung la concluzia că a fost ucisă cu propria ei rachetă de tenis pe teren, însă următoarea provocare pentru ei este să afle cine mai era în aproprierea terenului, la ora la care Claudia a fost ucisă.

Despre CSI

Din 17 martie, de la ora 23:10, urmăriţi pe TVR 2 episoade în premieră din cel de-al 13-lea sezon „CSI: Crime Scene Investigation”, serialul poliţist care prezintă cazurile şi investigaţiile criminaliştilor de la Las Vegas Police.

Serialul a fost difuzat pentru prima dată în 2000 pe postul american CBS. Cu 15 sezoane înregistrate până acum, CSI a fost desemnat cel mai popular serial dramatic la Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo de trei ori. În 2012, CSI a fost considerat cel mai urmărit serial la nivel global şi a câştigat numeroase premiii, printre care: 9 premii Emmy (şi 23 de nominalizări), 4 premii People’s Choice Awards  etc. Succesul imens al serialului i-a făcut pe producători să creeze două seriale spin-off: CSI:New York şi CSI: Miami. Este al doilea serial ca longevitate care încă se mai produce (în SUA) după Law & Order: Special Victims Unit.

20:00 Drag de România Noastra2! Sezon Nou

Concert*Drag de România Noastra2 ! Sezon Nou

* Super concert folcloric Paul Surugiu-Fuego la Sala Palatului-”Drag de Romania noastră 2”, alături de Orchestra Fratilor Advahov șsi invitati de seamă, tanara generatie a folclorului romanesc.

Invitatii : Nicoleta Voica, Iuliana Tudor, Andreea Haisan, Alexandru Bradatan, Florin Boita, Ciprian Pop, Olguta Berbec, Remus Novac, Marian Medregoniu, Paul Ananie, Oana Tomoiagă, Tudor Furdui Iancu, Alexandra Chira, Beatrice Bandoiu, Zorina Bălan, Gabriel Dumitru, Gabriel Nebunu, Mihaela Gurau si Fetele din Botoșani!

​Prezintă: Paul Surugiu-Fuego

Producător Codruţa Prunariu

Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu

0:00 Da sau nu ? (R)

Film * Da sau nu ? (Do i say i do ?-SUA, 2017) PREMIERĂ

Regia: Kevin Connor

Cu: Becca Tobin, Ryan Kelly

* Comedie romantică. Printr-un concurs de împrejurări, tânăra scriitoare Jessica Bender e nevoită să lucreze cu editorul Mike Pryce, nimeni altul decât fostul ei iubit. În timp ce se străduiesc să se comporte ca doi profesionişti civilizaţi, Jessica şi Mike descoperă că scânteia dintre ei încă nu s-a stins de tot.

Redactor: Delia Clonaru

(Reluare)
 
Concert extraordinar „Drag de România noastră

În prima zi de Paşte, duminică, 5 mai, la TVR 2 ați putut urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana ...

Cap Compas: Devotio | VIDEO

Cap Compas: Devotio | VIDEO

publicat: duminică, 05 mai 2024

Orașul care i-a fascinat pe călătorii de orice religie este încă o surpriză ori de câte ori te întorci aici. Iar dacă ar fi să răscolești cărți ...

Pr. Emanoil Băbuş:

În aşteptarea Învierii Domnului, echipa "Mic Dejun cu un Campion" a pregătit o ediţie de o complexitate aparte din care nu lipsesc întrebările de ...

 

#tvr2