loader
Foto

Nimic prea bun pentru un cowboy

LUNI - VINERI,  ORA 17.00

 

Creatori: David Barlow, Charles Lazer

Cu: Yannick Bisson, Sarah Chalke

Western. În timpul celui de-al II-lea război mondial, Richmond P. Hobson jr., un broker din New York, renunţă la ocupaţia sa de până atunci, cucerit de visul de a făuri cea mai mare fermă de vaci din lume, în Columbia Britanică, provincia cea mai vestică a Canadei, cunoscută pentru frumuseţea naturii sale. Alături de tânăra lui soţie şi de un partener de afaceri, Richmond începe o aventură unică, pe care o va transpune în volumele de memorii care au stat la baza serialului de televiziune.

20:00 Puternici, impreuna

Sezon Nou

*Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA este un program care aduce fata in fata o familie din randul oamenilor simpli (sau un reprezentant al familiei, de la caz la caz ) si o vedeta, o personalitate din lumea artistica, sportiva sau politica. Acestia isi expun in fata telespectatorilor problemele lor, probleme cu care se confrunta orice om indiferent de clasa sociala, pregatire profesionala sau sex. Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA poate deveni una dintre optiunile preferate ale telespectatorilor TVR2, care se regăsesc in tematica sa, dar si un bun prilej de a întâlni vedetele lor preferate cu problemele lor ascunse.Emisiunea, zilnica, de luni pana joi, va pune in discutie si va cauta solutii pentru aspecte ale vietii de familie ale românilor de rând, începand cu relatia in cuplu, cresterea șsi educarea copiilor, alegerea partenerului de viată, gestionarea situatiilor delicate in cuplu, etc.

* Apa cea de toate zilele

*Invitati: Claudia Benea-sommelier de apa

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

21:00 Destine ca-n filme

Sezon Nou

*Constantin Căldăraru-"DESTINE CA-N FILME schimbă destine"

La fel ca în 2014, când în urma unui mesaj pe FB l-am cunoscut pe Constantin Căldăraru, acum, 10 ani mai târziu, într-o actiune de voluntariat la un cămin de bătrâni, l-am reîntâlnit pe Constantin, iar parcursul ultimilor lui ani uimeste si demonstrează că această emisiune schimbă destine.

*Izabela Juncu-"Lumea parfumurilor"

Îsi petrecea weekend-urile în magazinul de parfumuri unde lucra mătusa ei, descoperind lucruri noi si informatii importante despre lumea inedită a parfumierilor.

Acum încercă să aducă zâmbete șsi bucurii oamenilor pe care îi întâlneste, prin această artă pe care o redescoperă zilnic.

Prezintă Iuliana Marciuc

Producător Iuliana Marciuc

Realizator Silvia Ionescu

Redactor Dana Ilie

 
Întâlnire cu Păcală pentru un râs sănătos, duminică la TVR2

Comedia  „ Păcală", regizată de Geo Saizescu la începutul anilor '70, poate fi urmărită la TVR2 duminică, 12 mai, de la ora 20.00. În rolul ...

Concert extraordinar „Drag de România noastră

Duminică, 5 mai, la TVR 2 ați putut urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana Tudor şi susţinut de Paul ...

Cap Compas: Devotio | VIDEO

Cap Compas: Devotio | VIDEO

publicat: duminică, 05 mai 2024

Orașul care i-a fascinat pe călătorii de orice religie este încă o surpriză ori de câte ori te întorci aici. Iar dacă ar fi să răscolești cărți ...

 

#tvr2