loader
Foto

Mulțumiri la adresa colegilor din TVR

Andreea Marin: ”Nu e un decor TV cum v-ați obișnuit, ci... o nebunie frumoasă”.

 

Andreea Marin, aflată în febra pregătirilor pentru emisiunea ”Nu există nu se poate”, a avut parte de o plăcută surpriză: 

Studioul este absolut superb, mi-au dat lacrimile când am văzut ce au putut realiza colegii mei din TVR în timp atât de scurt pornind de la o idee la care țineam tare mult, o visam chiar... Surpriza e că a ieșit mult mai bine decât îmi imaginam! Nu e un decor de televiziune cum v-ați obișnuit ci... o nebunie frumoasă”.

În decorul special construit, se regăsesc obiecte de design premiate în jurul lumii, îndrăznețe, ieșite din comun, iar tehnica de televiziune folosită este de ultimă oră.

Andreea Marin : ”Mulțumesc, dragii mei colegi regăsiți după ani, sunt fericită să punem umăr lângă umăr, și azi să ne revedem de parcă timpul ce ne-a despărțit nici nu a existat! Mă întorc cu sufletul plin... acasă!

Emisiunea @nuexistanusepoate va debuta luni, 12 octombrie, la ora 18.00, pe TVR2.

7:00 Generaţia Fit

Redifuzare

Emisiunea" Generaţia Fit" oferă cea mai bună reţetă de stil de viaţă sănătos-antrenamente pe care le poţi face în sala de fitness, nutriţie corectă şi alimentaţie sănătoasă, antrenamente atractive de grup, reţete delicioase şi rapide, exerciţii pe care le poti face acasă, dar şi secretele stilului de viaţă sănătos ale vedetelor, persoanelor publice şi sportivilor de performanţă.

Emisiunea "Generaţia Fit" promovează un stil de viaţă sănătos, care include sportul, mişcarea, dar şi alimentaţia sănătoasă, şi educă publicul, oferind astfel noţiuni esenţiale privind practicarea corectă a activităţii sportive şi alimentaţia corectă.

Producător: Iulia Popescu

Coproducţie TVR şi Federaţia Română de Culturism şi Fitness

7:25 România…în bucate (R)

TVR Craiova

* Tăst Show

Emisiune realizată de TVR Craiova

Prezentator si realizator: Doru Ciolacu

Producător : Simona Musuroi

Jurnalist Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

(Reluare)
 
Întâlnire cu Păcală pentru un râs sănătos, duminică la TVR2

Comedia  „ Păcală", regizată de Geo Saizescu la începutul anilor '70, poate fi urmărită la TVR2 duminică, 12 mai, de la ora 20.00. În rolul ...

Concert extraordinar „Drag de România noastră

Duminică, 5 mai, la TVR 2 ați putut urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana Tudor şi susţinut de Paul ...

Cap Compas: Devotio | VIDEO

Cap Compas: Devotio | VIDEO

publicat: duminică, 05 mai 2024

Orașul care i-a fascinat pe călătorii de orice religie este încă o surpriză ori de câte ori te întorci aici. Iar dacă ar fi să răscolești cărți ...

 

#tvr2