loader
Foto

Galerie foto

La fix: „Diversitate și utilitate la modul cel mai simplu”

De luni până vineri, de la ora 12:00, „La Fix” îţi aduce informaţiile de care ai nevoie din domenii ca educație, casă şi familie, sănătate, tehnologie și societate. Emisiunea poate fi urmărită online, pe TVR+.

 

La fix

Emisiunea La fix vă aduce, de luni până vineri, subiecte de interes într-o abordare diferită: fiecare zi a săptămânii este dedicată unui anumit domeniu, care va avea propriul prezentator.  „Ideea de bază a programului este simplitatea și strânsa legătură cu telespectatorul de toate vârstele și preocupările, din mediul urban sau rural”, spune Camelia Boştină, producătorul coordonator al emisiunii.

Prin cele cinci mari teme generale, La Fix oferă o „diversitate și utilitate la modul cel mai simplu. Oamenii vor ști ce le propunem în fiecare zi și vor putea să-și programeze timpul de vizionare în funcție de interesele speciale pe care le au. Zilnic se vor transmite mesaje utilitare, fie prin intermediul  emisiunii, fie pe paginile din rețelele de socializare”, adaugă producătorul.

Ziua de luni este dedicată Casei și familiei, iar Măriuca Mihăilescu, gazda emisiunii, ne-a propus pe 7 decembrie trei subiecte de actualitate: alimentaţia copiilor în timpul iernii şi cum prevenim carenţa de vitamina D, meniurile de post-alternativa vegan şi cum reuşim să ştim ce-şi doreşte partenerul de viaţă.

Echipa emisiunii propune şi două materiale despre pregătirile pe care trebuie să le facem în casă pentru sezonul rece şi ne aduce câteva sugestii pentru viitoarele cadouri pe care le vom face în această lună, cum ar fi ia lucrată manual. Alături de Măriuca Mihăilescu, în platoul emisiunii au fost prezente prof. dr. Mihaela Bălgrădean, coach Violeta Moisa, iar Alexandra Sandu ne-au arătat cum putem pregăti o budincă vegetariană.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Ediţia de marţi are ca temă Eu şi societatea, iar gazda Liliana Gheorghiu-Bulat va vorbi cu specialişti în comunicare, psihologi, jurişti, politologi sau medici despre problemele care ne afectează viaţa de zi cu zi. Tema ediţiei din 8 decembrie este „Absent din viaţa cetăţii” şi vom vorbi despre lipsa de implicare a românilor în dezvoltarea comunităţilor din care fac parte. Vor lua cuvântul Călin Goia – solistul trupei Voltaj, care a iniţia Campania „De la Capăt”, Mălina Chirea – trainer şi expert în dezvoltare personală şi Irina Mohora – preşedintele Asociaţiei „Zâmbetul Îngerilor”.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Pentru zilele de miercuri, Cristina Şoloc şi Andreea Stoica abordează subiectele legate Educatie, ştiinţă şi tehnologie. Ne vor prezenta noutăţile momentului, invitaţii din platou ne vor dezvălui din misterele ştiinţei, iar în rubrica „Experimente la fix” vom descoperi ce poţi şi ce nu poţi face cu ingrediente la îndemâna ta.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Joi, Cristian Mîndru este gazda ediţiilor Ne pregătim de week-end. FIX înaintea weekend-ului te invităm să afli propunerile noastre pentru petrecerea timpului liber, destinaţii turistice, ce spectacole poţi vedea şi ce hobby-uri ai putea practica. Cristi şi invitaţii lui iţi vor recomanda La fix tot ce te interesează, iar la final, el vă aşteaptă şi cu un concurs de cultură generală.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

La final de săptămână, Lucia Toader stă de vorbă cu invitaţi care ne vor ajuta să urmăm cel mai util sfat: Bucură-te de viaţă!. Sub acest titlu, în fiecare vineri vom invităm specialişti care te pot ajuta să te înţelegi mai bine pe tine şi pe cei din jurul tău, să găseşti atitudinea şi soluţiile potrivite pentru tine. Pe 11 decembrie, Lucia ne propune o temă de dezbatere discutată şi... nu prea: sistemul medical românesc.
"Multe prejudecăţi, multă ipocrizie, multă teamă şi incompetenţă. Vineri, în emisiunea La fix, aveţi şansa să vă spuneţi problemele referitoare la sistemul medical din România, să adresaţi întrebări,iar împreună, să bifăm o listă cu peste 100 de subiecte despre care nu se vorbeşte şi care vizează sănătatea noastră"
, spune gazda emisiunii.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

 

18:00 Ora de Stiri

(+ Sport )

Transmisiune directă

18:50 E vremea ta!

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori:Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă, Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache

Producători: Raluca Brumariu

 
Concert extraordinar „Drag de România noastră

În prima zi de Paşte, duminică, 5 mai, la TVR 2 ați putut urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana ...

Cap Compas: Devotio | VIDEO

Cap Compas: Devotio | VIDEO

publicat: duminică, 05 mai 2024

Orașul care i-a fascinat pe călătorii de orice religie este încă o surpriză ori de câte ori te întorci aici. Iar dacă ar fi să răscolești cărți ...

Pr. Emanoil Băbuş:

În aşteptarea Învierii Domnului, echipa "Mic Dejun cu un Campion" a pregătit o ediţie de o complexitate aparte din care nu lipsesc întrebările de ...

 

#tvr2