loader
Foto

Kevin Costner în „Ultimul joc”, sâmbătă la TVR 2

TVR 2 a programat sâmbătă, 25 iulie, de la ora 20:10, filmul american „Ultimul joc”, regia: Sam Raimi.

 

Rolul principal îi aparţine lui Kevin Costner care joacă împreună cu John C. Reilly şi Kelly Preston.

Billy Chapel, jucător de baseball, a împlinit 40 de ani şi a ajuns într-un moment de cotitură în carieră şi în viaţa personală. Jane, iubita lui, vrea să-l părăsească, iar proprietarul echipei căreia şi-a dedicat toată viaţa îl transferă ca pe o marfă oarecare. Neliniştit şi obosit, Billy simte că este momentul ca să-şi facă bilanţul, ca să decidă ce vrea.

După studii universitare de economie, Kevin Costner s-a angajat în marketing şi s-a însurat. Dar după ce l-a întâlnit pe Richard Burton într-un avion cu care venea din Mexic, din luna de miere cu prima soţie, s-a apucat de actorie, pentru că marele artist l-a îndemnat să facă ceea ce îşi doreşte. Era 1978.

Apoi Kevin Costner a ajuns la Hollywood unde a lucrat mai întâi ca şofer şi chelner, iar după începutul stângaci şi lubric în lumea filmului, ajunge să facă serios actorie.

Filmul „Ultimul joc” este realizat în prolificul an pentru pentru Costner 1999, când mai joacă în două filme – „Message in a Bottle” şi „Play It to the Bone”. Se afla la mai puţin de un deceniu de câştigarea unui dublu Oscar pentru „Dansând cu lupii”– cel mai bun regizor şi cel mai bun film, în 1991.

A mai regizat două filme „Open Range şi „The Postman”.

În 2013, Kevin Costner primeşte Premiul César pentru întreaga carieră.

Sam Raimi, regizorul acestui film, este celebru pentru trilogia „Omului Păianjen”. Iar ca producător a realizat filme noir, horror sau cu eroi legendari - este producătorul serialelor de televiziune „Xena” şi „Hercule”.

10:00 Pescar hoinar

* Pescuitul-un hobby pentru toţi Best of

*În zi de mare sărbătoare, rămâneţi alături de noi pentru o expediţie specială, în care pescuitul este doar un pretext pentru o ieşire pe mal de apă. Orice călătorie este o lecţie de viaţă... aşadar, bucuraţi-vă de natură, de pescuit, de clipe frumoase alături de cei dragi. Aventuri... aventuri... momente şi momente-pe scurt, încă o poveste cu şi despre pescuit şi amintiri de neuitat.

Prezintă: Ştefan Stoica şi Iulia Popescu

Producător şi realizator: Ligia Baboş

10:30 Natură şi aventură

* Sezon Nou

*Masurisul oilor

Prezinta: Dan Pavaloiu

Producatori: Dan Pavaloiu, Radu Puscas, Dan Curean

 
Pr. Emanoil Băbuş:

În aşteptarea Învierii Domnului, echipa "Mic Dejun cu un Campion" a pregătit o ediţie de o complexitate aparte din care nu lipsesc întrebările de ...

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Concert extraordinar „Drag de România noastră

În prima zi de Paşte, duminică, 5 mai, la TVR 2 veți putea urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana ...

 

#tvr2