loader
Foto

Galerie foto

Gheorghe Hagi, sărbătorit în ediţia specială Replay de la TVR 2

În ziua când Hagi a împlinit 50 de ani, Replay i-a dedicat o ediţie specială, iar 50 de suporteri turci au ocupat studioul TVR! Joi, 5 februarie, de la ora 20.00, la TVR 2, TVR HD şi online pe TVR+.

 

Replay

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

În ziua în care Gheorghe Hagi, cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor, a împlinit 50 de ani, cea mai premiată emisiune de sport a ultimilor ani – Replay - i-a dedicat o ediţie specială de aniversare. Emisiunea a putut fi urmărită joi, 5 februarie, de la ora 20.00, la TVR 2, timp de 110 minute.

A fost o ediţie de colecţie, exclusivitate Replay, într-o seară în care invitatul lui Marian Olaianos şi al lui Marius Mitran a fost chiar „Regele" fotbalului românesc: Gheorghe Hagi.

Pentru prima dată în îndelungata istorie a emisiunii, Replay  de la TVR 2 a fost o ediţie cu public, având invitaţi în studio, şi nu puţini. A fost vorba despre o mică parte a fanilor Replay, care s-au înscris pe pagina de Facebook a emisiunii pentru a fi alături de Hagi la ediţia aniversară, dar şi despre 50 de suporteri turci, precum şi despre juniorii de la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi.



Am pregătit o oră de imagini senzaţionale numai din cariera lui Gică Hagi. Apoi, în cea de-a doua oră de emisie am avut alte imagini în premieră. Pentru prima dată, am auzit comentariul original al televiziunilor columbiene şi argentiniene în momentele în care Hagi înscria golurile în meciurile cu Columbia şi Argentina de la CM din 1994. De asemenea, am urmărit, în premieră, ce spune Maradona, care comenta atunci pentru televiziunea argentiniană, despre prestaţia lui Hagi în timpul meciului,
ne-a povestit Marian Olaianos, realizatorul emisiunii Replay de la TVR 2.

La ediţia specială din 5 februarie, telespectatorii Replay au mai putut vedea cele mai frumoase 10 goluri înscrise de Hagi în Turcia şi au fost martorii unor dezvăluiri făcute de sărbătorit: Hagi a spus cu câte echipe semnase contract în acelaşi timp la vârsta de 19 ani şi ce suspendare ar fi meritat astăzi, dar şi ce transferuri a ratat de-a lungul carierei şi ce spuneau turcii despre el când a ajuns la Galatasaray.

Aşadar, în 5 februarie, de la ora 20.00, pe parcursul a aproape două ore, telespectatorii TVR 2 au avut parte de un program cu mulţi invitaţi în studio, imagini inedite, mărturisiri în premieră, goluri fabuloase, emoţie şi adevăruri spuse până la capăt - la Replay de la TVR 2- ediţia specială HAGI 50.

Emisiunea poate fi urmărită şi online, pe portalul video TVR+.


8:00 Cuibul dragonilor: începutul erei războinicilor

Film animatie* Cuibul dragonilor: începutul erei războinicilor (Dragon nest: warriors' dawn-SUA, China, 2015)

Regia: Yuefeng Song

Voci: Alexandra Radu, Catinca Maria Nistor, Tamara Roman, Gabriela Bobeş

*Animaţie, film de aventuri. Pe continentul Altera, răul pândește din umbră, iar oamenii și elfii sunt nevoiți să se alieze pentru a învinge Dragonul Negru, care se trezește după o lungă perioadă de inactivitate. Un tânăr războinic şi prietenii lui trebuie să distrugă giuvaerul care-l hrăneşte pe dragon cu putere şi care ar putea oferi unui alt posesor o forţă magică imbatabilă.

*AUDIENTA GENERALA (AG)

Redactor: Gabriela Onea

9:35 Cap compas

Redifuzare

Producător: Elena Dinu

 
Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Concert extraordinar „Drag de România noastră

În prima zi de Paşte, duminică, 5 mai, la TVR 2 veți putea urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana ...

Pr. Emanoil Băbuş:

În aşteptarea Învierii Domnului, echipa "Mic Dejun cu un Campion" a pregătit  o ediţie de o complexitate aparte din care nu lipsesc întrebările ...

 

#tvr2