loader
Foto

Ediţie specială, cu Mircea Radu, în direct de la Colectiv

Luni, 2 noiembrie, de la ora 19.00, Mircea Radu şi Berti Barbera au vorbit despre tragedia de la clubul Colectiv, chiar de la faţa locului, în Ediţia specială de la TVR 1 .

 

Mircea Radu

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Clubul Colectiv a devenit loc de pelerinaj. Un covor din lumânări şi flori s-a aşternut în faţa clubului unde sute de drame au luat locul unui viitor luminos într-o singură noapte. Au mers şi încă merg acolo rudele şi prietenii victimelor, membri ai echipelor de salvare, dar şi oameni simpli, care simt că acolo pot să-i plângă pe cei care şi-au găsit sfârşitul în incendiu. Oameni întristaţi, îndureraţi, dar şi revoltaţi de ceea ce s-a întâmplat. Luni, 2 noiembrie, de la ora 19.00, Mircea Radu se va afla la „clubul groazei”, în mijlocul celor care vin să-şi prezinte omagiile faţă de victimele tragediei de vineri seară. Emisiunea de luni lasă locul unei Ediţii speciale, transmisă în direct la TVR 1 şi preluată la TVR 2 şi TVR+.

(w882) Mircea Rad

Actorul şi muzicianul Berti Barbera se va afla în faţa clubului Colectiv, alături de Mircea Radu, la Emisiunea de luni. Din locul unde lacrimile curg printre rugaciuni şi înjurături, cei doi vor încerca să ofere telespectatorilor TVR o imagine cât mai corectă a faptelor şi să caute răspunsuri, alături de pelerinii de la Colectiv.

7:50 Documentar 360°GEO

* Filipine-protectorii coralilor (Philippines, un atoll sous haute protection , Franţa-Germania, 2014) Redifuzare

*Tubbataha, din arhipelagul Filipine, este considerată una dintre cele mai spectaculoase zone pentru scufundări din lume. Tot în aceste ape îşi au sălaş peste 600 de specii de peşti şi jumătate din speciile de coral cunoscute. Totodată, multe păsări cuibăresc în micuţele insule.

Acest refugiu a fost permanent apărat din cel mai îndepărtat post de pază din lume, aflat la 150 de kilometri de ţărm. De aici, nouă oameni veghează unul dintre recifuri care adăposteşte cel mai mare număr de specii, Atolul Tubbataha. Din cauza izolării, doar rechinii sunt musafirii lor obişnuiţi. Din când în cînd, Angelique Songco, Directorul Parcurilor Naţionale, vine în câte o inspecţie.

Realizator: Ines Possemeyer

Redactor: Ştefan Asavei

8:45 Teleshopping

 
Cap Compas: Devotio

Cap Compas: Devotio

publicat: luni, 29 aprilie 2024

Orașul care i-a fascinat pe călătorii de orice religie este încă o surpriză ori de câte ori te întorci aici. Iar dacă ar fi să răscolești cărți ...

Programe speciale de Paşte, la TVR

Programe speciale de Paşte, la TVR

publicat: luni, 29 aprilie 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Concert extraordinar „Drag de România noastră

În prima zi de Paşte, duminică, 5 mai, la TVR 2 veți putea urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana ...

 

#tvr2