loader
Foto

Două ore de „Noapte Indigo" - în transmisiune directă la TVR 2

Cu Mike Godoroja şi Florian Lungu, de Ziua Internaţională a Jazz-ului, joi, 30 aprilie, de la ora 20.10

 

Noapte indigo

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

TVR 2 a programat joi seară, de la ora 20.10, o ediţie specială a emisiunii „Noapte Indigo – Jazz, Blues and more” în transmisiune directă din Studioul 3 al Televiziunii Române.

În ziua în care pe plan internaţional este celebrată “Ziua Internaţională a Jazz-ului”, Mike  Godoroja şi Florian Lungu au fost gazdele unui program muzical “maraton” de aproape două ore.

Iubitorii muzicii bune s-au bucurat de un program variat, cu piese muzicale valoroase interpretate de mari nume, dar şi de momente de excepţie în memoria lui Johnny Răducanu.

Câţiva dintre participanţii la această ediţie specială au fost: Berti Barbera, Hanno Hofer, Snaco, Irina Popa&The Sinners, Jazzapella, Rareş Totu&The Midnight Sun, Mike Godoroja&Blue Spirit, George Baicea, Nicu Paţoi, Marcian Petrescu&Trenul de Noapte, Dixieland Jazz Band (din Sibiu), Big Band-ul Radio.

Dintre invitaţii speciali amintim pe actorul Ion Caramitru şi pe pianiştii Dan Grigore şi Dan Ardelean..

Este pentru prima dată când şi în România este marcată “Ziua Internaţională a Jazz-ului”, după ce, în 2011, UNESCO a stabilit data de 30 aprilie ca ziua în care, pe plan mondial se sărbătoreşte acest gen muzical.

Acest program poate fi urmărit şi online, pe portalul video TVR+.

 

6:40 Teleshopping

6:55 Imnul României

 
Un teatru ca o bijuterie și secretul mâncării «cocă-n teacă», la „Istorii de bun gust”

Joi, 16 mai, de la ora 21:00, într-o nouă ediție a „Istoriilor de bun gust”, emisiunea de antropologie culinară difuzată pe TVR2, Camelia Moise ...

Provocări muzicale la ”Drag de România mea!”

Duminică, 19 mai, de la ora 15.00, la TVR 2 avem întâlnire cu muzica uşoară şi cu folclorul autentic într-o nouă confruntare plină de emoţii, ...

Interviu în exclusivitate „E Vremea Ta”, la TVR 2. Realizatoarea Cristina Dănilă a sintetizat concluziile buletinului climatic referitor la luna ...

 

#tvr2