loader
Foto

Dinescu faţă în faţă cu Silviu Prigoană

Miercuri, 19 martie, de la ora 20.10, într-o ediţie explozivă a emisiunii „De la Dinescu... citire", în direct la TVR 2 şi TVR HD.

 

UPDATE: Ediția este disponibilă online pe TVR+

Cine nu a auzit de Silviu Prigoană? Unii îl cunosc din presa tabloidă care a scris pe larg despre căsătoriile şi divorţurile lui, alţii îl ştiu ca fondator al mai multor posturi tv. Unii îi cunosc activitatea pe plan politic, alţii discută despre băieţii lui şi despre afacerile pe care Silviu Prigoană le-a cedat lor.

Cu toată expunerea media de care Silviu Prigoană a avut parte, Mircea Dinescu doreşte să arate o altă faţă a afaceristului, pe care publicul larg o cunoaşte mai puţin.

Aşadar miercuri, telespectatorii TVR 2 vor afla lucrurile despre care Silviu Prigoană a vorbit foarte puţin, sau chiar deloc. Un exemplu în acest sens este afacerea lui cu vitralii, căruia Silviu Prigoană îi alocă timp şi pasiune aproape zilnic.

În plus, Mircea Dinescu îl va provoca pe invitatul său să vorbească pe larg despre modul în care omul de afaceri gândeşte despre bani, politică, măsuri economice şi, mai ales, despre partea lui de responsabilitate faţă de societate.

 

Emisiunea „De la Dinescu... citire"  poate fi urmărită şi online pe TVR+, inclusiv pe tabletă sau mobil, aplicaţiile putând fi descărcate de aici: pentru IOS şi pentru Android.

 

20:00 O viaţă nouă

Film* O viaţă nouă (Love comes softly-SUA, 2003)

Regia: Michael Landon Jr

Cu: Katherine Heigl, Dale Midkiff, Skye McCole Bartusiak

*Dramă-primul film dintr-o serie de ecranizări ale romanelor scriitoarei americane Janette Oke. Marty şi Aaron sunt un cuplu de tineri proaspăt căsătoriţi care vor să-şi facă un rost într-o zonă frumoasă, dar austeră, din vestul Americii. Când Aaron moare pe neaşteptate, tânăra lui soţie, deja însărcinată, e nevoită să-şi ia viaţa în propriile mâini. Ca să treacă mai uşor peste greutăţile traiului în mijlocul pustietăţii, Marty acceptă o căsătorie de convenienţă cu Clark Davis, şi el văduv, însă relaţia cu fetiţa acestuia, Missie, nu va fi deloc simplă. Şi nu e singura încercare la care-i supune viaţa, până să-şi regăsească fericirea.

Redactor: Laura Bălan

21:45 Părintele Arsenie Boca, omul lui Dumnezeu

România, 2011

Regia: Nicolae Mărgineanu

Povestitor: Maria Ploae

*Documentar. Numit „Sfântul” de către colegii săi de la Academia Teologică din Sibiu, căutat şi urmat de mii de credincioşi dornici să se împărtăşească din izvorul spiritualităţii sale, sensibil pictor de biserici, ca şi al unei fresce din Atheneul Român, om de cultură şi filosof al ştiinţelor şi religiei, preotul Arsenie Boca era neclintit în credinţa că Dumnezeu se află la cârma lumii. O personalitate unică, ce atrăgea ca un magnet oameni din toate categoriile sociale, dar şi permanenta suspiciune a autorităţilor epocii, care nu puteau înţelege de unde venea acea forţă excepţională de a face lumea să se adune în jurul său.

Redactor: Gabriela Onea

 
Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Concert extraordinar „Drag de România noastră

În prima zi de Paşte, duminică, 5 mai, la TVR 2 veți putea urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana ...

Pr. Emanoil Băbuş:

În aşteptarea Învierii Domnului, echipa "Mic Dejun cu un Campion" a pregătit  o ediţie de o complexitate aparte din care nu lipsesc întrebările ...

 

#tvr2