loader
Foto

Despre secretele şi beneficiile cafelei, duminică, la „Natură şi sănătate”

Bogdan Ghiţulescu, producătorul emisiunii, a stat de vorbă cu Gheorghe Florescu, cel mai cunoscut cafegiu al Bucureştiului, despre beneficiile ascunse dintr-o cană de cafea.  Discuţia dintre cei doi a fost difuzată duminică, 25 ianuarie, TVR 2 şi TVR+.

 

Natură şi sănătate

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

A copilărit printre sacii plin de boabe de cafea şi a învăţat să prepare băutura după reţetele vechi de sute de ani ale armenilor. Recunoaşte tipul unei cafele de la primul abur şi are câte o poveste pentru fiecare cană de cafea pe care a băut-o sau a făcut-o cadou.

De la Gheorghe Florescu, singurul cafegiu care încă mai prăjeşte boabele de cafea după reţetele armenilor, vom afla în ediţia de duminică a emisiunii „Natură şi sănătate”, care sunt beneficiile dintr-o cană de cafea şi care este cea mai potrivită metodă de a prepara una. Pe lângă sfaturi, cafegiul ne spune şi câteva din secretele şi istoriile din spatele magazinului de pe strada Hristo Botev 10.

Tot în ediţia de duminică, Bogdan Ghiţulescu ne arată că cum putem să ne bucurăm de dulciuri şi deserturi, fără să facem un exces de zahăr. Din centrul Bucureştiul, Bogdan ne prezintă un laborator de cofetărie&patiseri care prepară dulciuri pe bază de stevie.

***

„Natură şi sănătate încearcă, prin toate reportajele şi interviurile pe care le difuzează, să prezinte toate faţetele unui stil de viaţă sănătos. De la avantajele consumului mierii de albine, până la agricultură bio şi creşterea fără îngrăşăminte a animalelor, telespectatorul descoperă, după cum spune Bogdan, că „emisiunea este un bun îndrumar şi un pas faţă de schimbarea de care am avea nevoie”.

***

Emisiunea „Natură şi sănătate” poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

2:00 REVIZIE TEHNICA

/

6:00 Cum vă merge ? (R)

Producător: Cătălin Heson

(Reluare)
 
Întâlnire cu Păcală pentru un râs sănătos, duminică la TVR2

Comedia  „ Păcală", regizată de Geo Saizescu la începutul anilor '70, poate fi urmărită la TVR2 duminică, 12 mai, de la ora 20.00. În rolul ...

Concert extraordinar „Drag de România noastră

Duminică, 5 mai, la TVR 2 ați putut urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana Tudor şi susţinut de Paul ...

Cap Compas: Devotio | VIDEO

Cap Compas: Devotio | VIDEO

publicat: duminică, 05 mai 2024

Orașul care i-a fascinat pe călătorii de orice religie este încă o surpriză ori de câte ori te întorci aici. Iar dacă ar fi să răscolești cărți ...

 

#tvr2