loader
Foto

Criminaliștii din Las Vegas vin cu noi cazuri la TVR 2

De luni până joi, de la ora 23:10, urmăriţi la TVR 2 episoadele 13, 14, 15, 16 din sezonul al XIII-lea al serialului american „CSI: Crime și Investigații”.

 

Episodul 13: „In Vino Veritas” (luni, 24 august, ora 23:10)

Acest episod este prima parte dintr-un crossover cu CSI: New York. Mac Taylor, şeful CSI din New York, vine la Las Vegas să-i facă o surpriză prietenei sale, Christine, şi să petreacă puţin timp cu prietenul său Russell, şeful CSI Las Vegas. Când ajung la hotelul în care-i cazată Christine, Mac descoperă că dormitorul în care a stat Christine este răvăşit şi sunt urme de sânge care arată că ar fi avut loc o crimă, iar ea nu este de găsit. Mac este ajutat de echipa CSI Las Vegas să o caute pe Christine.

 

Episodul 14: „Exile” (marți, 25 august, ora 23:10)

Echipa CSI investighează moartea Martei Cuerto, care a fost otrăvită şi bătută într-un club popular din Las Vegas. Marta era sora lui Silvana Cuerto, o faimoasă cântăreaţă cubaneză care se afla în SUA într-un turneu. Din cauza relaţiilor tensionate între Cuba şi SUA, grupuri de protestatari îi urmăresc pe Silvana şi pe al ei reprezentant al guvernului, astfel încât CSI crede că la mijloc ar fi vorba de o crimă cu motivaţii politice. Însă dovezile pe care le găsesc la locul crimei îl fac pe reprezentantul guvernului şi pe patronul clubului principalii suspecţi în uciderea Martei.

 

Episodul 15: „Forget me not” (miercuri, 26 august, ora 23:10)

Sara este şocată când descoperă că bărbatul cu care şi-a petrecut noaptea a fost ucis cu sânge rece la puţin timp după ce ea a părăsit camera lui de hotel. Sara le spune colegilor din CSI că singurul lucru pe care l-a făcut la hotel a fost să bea nişte vin cu Taylor Wynard, victima, însă dovezile de la locul crimei, apelurile telefonice, informaţiile de la hotel şi faptul că a luat pastile de dormit aruncă o umbră de îndoială asupra mărturiei sale. Când Sara află de la colegii ei că a fost găsit un colier pe care ea l-a primit de la prietenul ei mort Edie, ajunge la concluzia că totul s-ar putea să fie o înscenare.

 

Episodul 16: „Last woman standing” (joi, 27 august, ora 23:10)

Russell, Morgan și Greg descoperă cadavrul lui Peter Coe, un bărbat care a fost omorât în liftul unui hotel părăsit. După examinarea rănii victimei, agentul Hodges crede că aceasta a fost provocată de o carte de joc, iar după cercetarea cabinei liftului, ei descoperă un As de frunză plin de sânge.

În același timp, Nich și Sara descoperă trupul lui Trent Aldridge, care a fost legat de pat și hrănit forțat cu șapte inimi crude de pui – „7 de inimă” (cartea de joc). Echipa CSI bănuiește că cele două cazuri sunt legate între ele, având în vedere că ambele  victime erau cunoscute în lumea pokerului.

Despre CSI: Crime și Investigații

Serialul a fost difuzat pentru prima dată în 2000 pe postul american CBS. Cu 15 sezoane înregistrate până acum, CSI a fost desemnat cel mai popular serial dramatic la Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo de trei ori. În 2012, CSI a fost considerat cel mai urmărit serial la nivel global şi a câştigat numeroase premiii, printre care: 9 premii Emmy (şi 23 de nominalizări), 4 premii People’s Choice Awards  etc. Succesul imens al serialului i-a făcut pe producători să creeze două seriale spin-off: CSI:New York şi CSI: Miami. Este al doilea serial ca longevitate care încă se mai produce (în SUA) după Law & Order: Special Victims Unit.

Echipa CSI Las Vegas este formată din: D.B. Russell (interpretat de Ted Danson), Julie „Finn” Finlay (Elisabeth Shue), Nick Stokes (George Eads), Sara Sidle (Jorja Fox), Greg Sanders (Eric Szmanda), Al Robbins  (Robert David Hall), David Hodges (Wallace Langham), David Phillips (David Berman), Morgan Brody ( Elisabeth Harnois), Henry Andrews (Jon Wellner), Jim Brass (Paul Guilfoyle)

1:45 Ora de ştiri (R)

(+ Sport )

(Reluare)

2:35 E vremea ta! (R)

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori:Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă, Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache

Producători: Raluca Brumariu

(Reluare)
 
Concert extraordinar „Drag de România noastră

În prima zi de Paşte, duminică, 5 mai, la TVR 2 ați putut urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana ...

Cap Compas: Devotio | VIDEO

Cap Compas: Devotio | VIDEO

publicat: duminică, 05 mai 2024

Orașul care i-a fascinat pe călătorii de orice religie este încă o surpriză ori de câte ori te întorci aici. Iar dacă ar fi să răscolești cărți ...

Pr. Emanoil Băbuş:

În aşteptarea Învierii Domnului, echipa "Mic Dejun cu un Campion" a pregătit o ediţie de o complexitate aparte din care nu lipsesc întrebările de ...

 

#tvr2