loader
Foto

Crimele din Las Vegas, sub lupa investigatorilor CSI

De luni până joi, de la ora 23:10, urmăriţi la TVR 2 episoadele 9, 10, 11, 12 din sezonul al XIII-lea al serialului american „CSI: Crime și Investigații”.

 

Episodul 9: „Strip Maul” (luni, 17 august, ora 23:10)

Membrii CSI Las Vegas le oferă o mână de ajutorul poliţiştilor şi merg în patrulare prin centrul oraşului american. După arestările obişnuite ale unor traficanţi de droguri şi prostituate, lucrurile iau o întorsătură mai neagră, când descoperă un cadavru într-una din maşinile din centru. Victima este Keith Dobson, un bărbat care a murit prin împuşcare cu un glonţ care a provenit – crede agentul Hodges – de la armă... din plastic.

Episodul 10: „Risky Business Class” (marţi, 18 august, ora 23:10)

Echipa CSI este chemată să investigheze moartea a cinci  persoane ucise într-un accident aviatic, la  câţiva kilometri de Las Vegas. Iniţial, echipa crede că accidentul a fost un pus la cale de unul dintre pasageri, care voia să se răzbune pe proprietarii unui cazino, însă probele culese le arată că investigatorilor că avionul s-ar putea să fi fost victima unui sabotaj de la sol.

 

Episodul 11: „Dead Air” (miercuri,19 august, ora 23:10)

CSI investighează moartea unei prezentatoare de ştiri, Theresa Shea, care a fost ucisă chiar în timpul unei transmisiuni în direct. Theresa a murit în urma unei înjunghieri în ceafă, dar nimeni nu a văzut rana, pentru că sediul televiziunii a avut o pană de curent pentru 20 de secunde. Echipa de investigaţii lucrează cu puţinele dovezi pe care le au la faţa locului, iar primul scenariu o indică drept criminal pe o persoană cu experienţă militară, care să cunoască şi sediul televiziunii.

Episodul 12: „Double Fault” (joi, 20 august, ora 23:10)

Membrii CSI investighează moartea unei tinere jucătoare de tenis, Claudia Weber, care a fost ucisă pe terenul de joc şi ascunsă într-o maşină de aruncat mingi. Pe baza rănilor de pe corp şi a ADN-ului găsit la faţa locului, criminaliştii ajung la concluzia că a fost ucisă cu propria ei rachetă de tenis pe teren, însă următoarea provocare pentru ei este să afle cine mai era în aproprierea terenului, la ora la care Claudia a fost ucisă.

Despre CSI: Crime și investigații

Serialul a fost difuzat pentru prima dată în 2000 pe postul american CBS. Cu 15 sezoane înregistrate până acum, CSI a fost desemnat cel mai popular serial dramatic la Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo de trei ori. În 2012, CSI a fost considerat cel mai urmărit serial la nivel global şi a câştigat numeroase premiii, printre care: 9 premii Emmy (şi 23 de nominalizări), 4 premii People’s Choice Awards  etc. Succesul imens al serialului i-a făcut pe producători să creeze două seriale spin-off: CSI:New York şi CSI: Miami. Este al doilea serial ca longevitate care încă se mai produce (în SUA) după Law & Order: Special Victims Unit.

Echipa CSI Las Vegas este formată din: D.B. Russell (interpretat de Ted Danson), Julie „Finn” Finlay (Elisabeth Shue), Nick Stokes (George Eads), Sara Sidle (Jorja Fox), Greg Sanders (Eric Szmanda), Al Robbins  (Robert David Hall), David Hodges (Wallace Langham), David Phillips (David Berman), Morgan Brody ( Elisabeth Harnois), Henry Andrews (Jon Wellner), Jim Brass (Paul Guilfoyle)

4:05 Cuibul dragonilor: începutul erei războinicilor (R)

Film animatie * Cuibul dragonilor: începutul erei războinicilor (Dragon nest: warriors' dawn-SUA, China, 2015)

Regia: Yuefeng Song

Voci: Alexandra Radu, Catinca Maria Nistor, Tamara Roman, Gabriela Bobeş

*Animaţie, film de aventuri.

*AUDIENTA GENERALA (AG)

Redactor: Gabriela Onea

(Reluare)

5:40 Ferma (R)

Nu mai aveţi loc la oraş? Încercaţi la ţară!...

Emisiune pentru actuali şi viitori tineri fermieri

Jurnalist tv Sergiu Marinescu

Emisiune de: Viorel Alexandru Popescu si Eugen Daniel Iancu

(Reluare)
 
Concert extraordinar „Drag de România noastră

În prima zi de Paşte, duminică, 5 mai, la TVR 2 ați putut urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana ...

Cap Compas: Devotio | VIDEO

Cap Compas: Devotio | VIDEO

publicat: duminică, 05 mai 2024

Orașul care i-a fascinat pe călătorii de orice religie este încă o surpriză ori de câte ori te întorci aici. Iar dacă ar fi să răscolești cărți ...

Pr. Emanoil Băbuş:

În aşteptarea Învierii Domnului, echipa "Mic Dejun cu un Campion" a pregătit o ediţie de o complexitate aparte din care nu lipsesc întrebările de ...

 

#tvr2