loader
Foto

Galerie foto

CM FIFA Brazilia 2014 în direct la TVR - programul transmisiunilor din 23 iunie

Spectacolul fotbalistic continuă la CM din Brazilia, în direct şi în exclusivitate la TVR

 

Luni, 23 iunie, începe ultima etapă din faza grupelor la Cupa Mondială FIFA Brazilia 2014, telespectatorii TVR 1TVR 2, TVR HD şi TVR+ putând urmări în prima zi a săptămânii meciuri din Grupele A şi B. Pe Ştirile TVR vă ţinem la curent, în format LIVE TEXT, cu desfăşurarea meciurilor, iar ulterior sunteţi invitaţi să revedeţi cele mai spectaculoase faze. Iată programul transmisiunilor:

De la ora 19.00, în Grupa B, reprezentativa Olandei întâlneşte formaţia republicii Chile, partida comentată de Dragoş Bocanaciu fiind transmisă în direct la TVR 1 şi TVR HD, de pe Arena Corinthians din Sao Paulo. Din această etapă a Mondialului, telespectatorii pot vedea fotbal şi la TVR 2. Tot la ora 19.00, Grupa B îşi definitivează clasamentul pe Arena da Baixada din Curitiba, unde are loc întâlnirea dintre reprezentativele Australiei şi Spaniei. Narcis Şelaru comentează meciul pentru telespectatorii români.

(w882) 23 iunie -

Seara, de la ora 23.00, la TVR 1 şi TVR HD se vede meciul Camerun – Brazilia, din Grupa A. Partida se dispută pe Estadio Nacional din Brasilia şi este comentată de Bogdan Tomulică şi Florin Mihoc. TVR 2 are programată, pentru aceeaşi oră, partida Croaţia – Mexic, ce încheie şi Grupa A de la această Cupă Mondială. Partida comentată pentru români de Marian Olaianos se dispută pe Arena Pernambuco din Recife.

(w882)

Toate meciurile de la Cupa Mondială FIFA Brazilia 2014 pot fi urmărite şi online, exclusiv pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Urmăreşte Cupa Mondială FIFA Brazilia 2014 în direct şi în exclusivitate la TVR 1, TVR 2 şi TVR HD! Intră pe paginile de Facebook TVR1 şi Facebook TVR2 şi susţine-ţi favoriţii!

0:00 Da sau nu ? (R)

Film * Da sau nu ? (Do i say i do ?-SUA, 2017) PREMIERĂ

Regia: Kevin Connor

Cu: Becca Tobin, Ryan Kelly

* Comedie romantică. Printr-un concurs de împrejurări, tânăra scriitoare Jessica Bender e nevoită să lucreze cu editorul Mike Pryce, nimeni altul decât fostul ei iubit. În timp ce se străduiesc să se comporte ca doi profesionişti civilizaţi, Jessica şi Mike descoperă că scânteia dintre ei încă nu s-a stins de tot.

Redactor: Delia Clonaru

(Reluare)

1:40 Primavara amintirilor

 
Concert extraordinar „Drag de România noastră

În prima zi de Paşte, duminică, 5 mai, la TVR 2 ați putut urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana ...

Cap Compas: Devotio | VIDEO

Cap Compas: Devotio | VIDEO

publicat: duminică, 05 mai 2024

Orașul care i-a fascinat pe călătorii de orice religie este încă o surpriză ori de câte ori te întorci aici. Iar dacă ar fi să răscolești cărți ...

Pr. Emanoil Băbuş:

În aşteptarea Învierii Domnului, echipa "Mic Dejun cu un Campion" a pregătit o ediţie de o complexitate aparte din care nu lipsesc întrebările de ...

 

#tvr2