loader
Foto

Galerie foto

Cel mai bun rugby se joacă la TVR 2

La Timişoara se întâlnesc pe arena „Dan Păltinişanu”, în runda a treia a Superligii CEC Bank, polii opuşi ai clasamentului: Timişoara Saracens şi CSM Olimpia Bucureşti.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

UPDATE: Partida din 11 aprilie este disponibilă online pe TVR+

La o primă analiză partida pare una disproporţionată, între o echipă, Timişoara Saracens, cu două victorii, dintre care una cu valoare de simbol în fieful echipei cu care şi-a împărţit hegemonia în ultimii ani buni, CSM Baia Mare şi una care nu a cunoscut victoria în actualul sezon, CSM Bucureşti, în ciuda unui lot de excepţie.

Timişoara Saracens este în acest moment singura echipă neînvinsă din SuperLigă. Chiar dacă victoria cu Steaua a fost obţinută fără bonusul ofensiv, deşi bănăţenii au culcat balonul de patru ori în terenul de ţintă advers, succesul din Maramures are o conotaţie specială.

De partea cealaltă, CSM Olimpia Bucureşti vine la Timişoara după două înfrângeri ale unei echipe cu multe achiziţii noi, dar care are nevoie de timp pentru a închega relaţiile de joc şi cu un lot ce cuprinde nume cu rezonanţă, Surugiu, Vlaicu, Raţiu, Carpo sau Turashvili.

Pe de altă parte Daniel de Villiers se întorce în Banat unde întâlneşte echipa pe care a condus-o spre glorie, dar de care s-a despărţit în termeni ce nu au fost elucidaţi.

Partida Timişoara Saracens-CSM Olimpia Bucureşti va fi produsă de TVR Timişoara şi transmisă în direct şi în exclusivitate pe TVR 2, sâmbătă 11.04.2015 cu începere de la ora 11.00.

(w882)

 

1:35 Dincolo de porţile palatelor (R)

(L’Europe en chateaux, Germania-Franţa, 2012)

*Călătorie poetică prin unele dintre cele mai remarcabile castele şi palate europene, în spatele porţilor închise de obicei turiştilor, pentru a afla particularităţile şi singularităţile istorice, arhitecturale şi culturale, precum şi poveştile captivante aleconstructorilor şi locuitorilor lor.

Regii Europei şi-au ales domeniile pentru a-şi construi palatele şi reşedinţele de vară în cele mai frumoase locuri, dar şi cu rolstrategic.

Realizatori: Gero Von Boehm, Jeremy Jp. Fekete, Julia Zantl

Redactor: Ştefan Asavei

(Reluare)

2:30 Ora de ştiri (R)

(+ Sport )

(Reluare)
 
Pr. Emanoil Băbuş:

În aşteptarea Învierii Domnului, echipa "Mic Dejun cu un Campion" a pregătit  o ediţie de o complexitate aparte din care nu lipsesc întrebările ...

Miercuri, 1 mai, de la ora 21:00, sub genericul "Povești și secrete pe Podul Mogoșoaiei”, Adriana Irimescu, prezentatoarea emisiunii "Cursa prin ...

Ion Nedelcu – Ned: „În Joia Mare m-am gândit la cea mai preţioasă imagine din Univers: Icoana Maicii Domnului”

Invitatul Cameliei Moise la „Istorii de bun gust”, în ediţia de joi, 2 mai, de la ora 21:00, la TVR 2, este Ion Nedelcu – Ned, scenograf, pictor, ...

 

#tvr2