loader
Foto

Florin Mihoc

Florin Mihoc este una dintre cele mai cunoscute prezenţe pe ecranele Televiziunii Române. De la programe de divertisment pentru tineret şi până la transmisiuni sportive în direct, Florin Mihoc a moderat o largă varietate de emisiuni şi a reuşit să atragă de fiecare dată publicul telespectator.

 

În prelungiri

Florin Mihoc a debutat în televiziune în anul 1995, ca prezentator al unei emisiuni de divertisment pentru tineret, pe când era încă student la Facultatea de Litere.

Între anii 1997- 2001 a prezentat emisunea "Care pe care", o emisiune concurs între licee difuzată de TVR2 şi TVR Timişoara. Programul a reuşit să capteze publicul tânăr din întreaga ţară, să declanşeze entuziasmul, să afirme spiritul de competiţie al liceenilor şi să îşi confirme valenţele educative.

A participat la proiecte de anvergură  ale Televiziunii Române la Bucureşti, unde a moderat show-uri de divertisment pentru Redacţia Tineret-Copii, festivaluri muzicale ("Mamaia copiilor") sau emisiuni- concurs (" Ruleta rusească").

Din 1998 se alatură echipei  "În prelungiri", transformând emisiunea într-un brand al postului. De-a lungul timpului,  personalităţi marcante ale sportului au "stat la aceeaşi masă" , de la Ghiţă Mureşan, Andreea Răducan, până la Cosmin Contra sau Gheorghe Hagi. Comentează transmisiunile  sportive ale TVR Timişoara sau ale canalelor naţionale ale Televiziunii publice pentru evenimentele din regiune: fotbal, tenis, gimnastică, handbal, rugby sau baschet.

16:00 Educatia la putere (R)

*Ne-am pierdut încrederea în educatie? Educatia a ajuns un domeniu al extremelor? Ne confruntăm cu lipsa de educatie sau cu negarea ei? Aceste întrebări vor fi puse în dezbatere, de marti până vineri de la ora 16:00. Monica Ghiurco va media, cea mai curajoasă dezbatere a momentului. Profesori, elevi, părinti, psihologi, specialisti si strategi sunt invitati să îsi spună părerea șsi să vă propună solutii pentru cele mai grele probleme din sfera educatiei. Vom crea împreună o platformă de susţinere a discuţiilor constructive, cu profesionalim si maturitate.

Realizator șsi moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco șsi Monica Colceriu.

(Reluare)

17:30 România…în bucate

Sezon Nou

TVR Cluj

* Pui pe sticlă , paine naan si creier cu ciuperci

Prezinta: Dan Pavaloiu

Producatori: Dan Pavaloiu, Radu Puscas

Jurnalist: Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

 

#tvr2