loader
Foto

Urmăriţi la TVR 2 finalul sezonului XIII din „CSI: Crime şi investigaţii”

Marţi, 5 mai, de la 23:10, TVR 2 difuzează episodul 22  - „Skin in the game” – care încheie al XIII-lea sezon al serialului american.

 

Echipa CSI descoperă cadavrele a trei prostituate, în trei locuri diferite, însă modul în care sunt aşezate îi face pe investigatori să creadă că au de-a face cu acelaşi criminal. Russell îşi dă seama că cele trei crime refac scene dintr-un volum din secolul al XVI-lea al „Comediei divine” de Dante.

Pe baza acestei teorii, Russell crede că asasinul are de gând să omoare încă alte cinci persoane, iar fiica lui Brass s-ar putea să fie una dintre victime. Investigatorii ajung la un preot din Las Vegas, pe care-l bănuiesc de proxenetism – având legături cu celelalte victime – şi-i propun să o folosească pe agentul Morgan drept momeală.

În acest episod va juca şi cunoscutul cântăreţ rock Ozzy Osbourne.

***

Despre CSI

Din 17 martie, urmăriţi pe TVR 2 episoade în premieră din cel de-al 13-lea sezon al serialului american CSI: Crime Scene Investigation, care prezintă cazurile şi investigaţiile criminaliştilor de la Las Vegas Police.

Serialul a fost difuzat pentru prima dată în 2000 pe postul american CBS. Cu 15 sezoane înregistrate până acum, CSI a fost desemnat cel mai popular serial dramatic la Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo de trei ori. În 2012, CSI a fost considerat cel mai urmărit serial la nivel global şi a câştigat numeroase premiii, printre care: 9 premii Emmy (şi 23 de nominalizări), 4 premii People’s Choice Awards  etc. Succesul imens al serialului i-a făcut pe producători să creeze două seriale spin-offCSI:New York şi CSI: Miami. Este al doilea serial ca longevitate care încă se mai produce (în SUA) după Law & Order: Special Victims Unit.

 

20:00 Planuri diabolice

Film* Planuri diabolice (Evil doctor-SUA, 2018) PREMIERĂ

Regia: Brian Skiba

Cu: Dina Meyer, Jen Lilley, Corin Nemec

*Thriller. Matt şi Aubrey, un cuplu tânăr şi de succes din lumea show-business-ului californian, se pregătesc de venirea pe lume a primului lor copil şi apelează la un medic renumit din Los Angeles, Natalie Barnes. Dar, dincolo de faţada profesionistei amabile şi impecabile, doctoriţa e o veritabilă sociopată, care-şi manipulează pacienţii şi care va încerca să-l seducă pe Matt şi s-o ucidă pe soţia lui.

*

Redactor: Vlad Ţurcan

21:45 Drag de România mea! (R)

Drag de România mea!

​Prezintă: Paul Surugiu-Fuego

Producător Codruţa Prunariu

Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu

(Reluare)
 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2