loader
Foto

Un Crăciun binecuvântat, alături de „Popasuri folclorice”

La TVR 2, echipa Popasurilor ne-a pregătit două ediţii de sărbătoare, într-un cadru de basm, pline de colinde, poveşti şi urări de bine. Cele două părţii ale emisiunii sunt difuzate pe 26 decembrie (ora 17:00) şi 27 decembrie (ora 08:00).

 

MIRUNA IONESCU
Popasuri folclorice

Ediția din 26 decembrie este disponibilă online pe TVR+.

Ediția din 27 decembrie este disponibilă online pe TVR+.

Lumină la fereastră, brazi împodobiți, sclipiri de sărbătoare... A doua și a treia zi de Crăciun, echipa emisiunii Popasuri Folclorice vă invită să întâmpinați Nașterea Domnului în cântec și voie bună. Într-un cadru feeric, de basm, invitații Mirunei Ionescu vin să ureze românilor de pretutindeni Crăciun Binecuvântat.

Sosesc din toate zonele țării și aduc cu ei colinde, urări de bine și sănătate, povești despre întâmplările pe care le trăiau la colindat în perioada Crăciunului, în anii copilăriei, dar și despre obiceiurile pe care oamenii le țineau pe la casele lor.

„Sănătate, bucurie

În orice casă să fie!”

„Am simțit bucuria apropierii Crăciunului încă din timpul filmărilor. Noi, cei care lucrăm în spatele camerelor de luat vederi putem spune că trăim această sărbătoare la pătrat: prima dată când pregătim edițiile speciale de sărbători și a doua oară, bineînțeles , ca tot românul, acasă alături de cei dragi. De fiecare dată pe platourile de filmare se creează o atmosferă extraordinară plină de voie bună și de veselie, care sperăm să ajungă și în casele telespectatorilor noștri.  Să aveți o sărbătoare scăldată în cântec!”, ne mărturiseşte Maria Tănase Marin, producătoarea TV a emisiunii Popasuri folclorice.

Cele două ediţii sunt difuzate:

  • Sâmbătă 26 decembrie 2015, ora 17.00 – partea I
  • Duminică 27 decembrie 2015, ora 8.00 -  partea a II-a

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!


10:00 Pescar hoinar

*Pescuit pe lac... Redifuzare

Vă invităm, din nou, alături de noi într-o expediţie marca „Pescar hoinar”... pe lacul Sătic, Ştefan a pescuit de pe mal şi din barcă, în căutarea păstrăvilor. A schimbat năluci, a încercat diverse stiluri de pescuit şi, până la urmă, munca i-a fost răsplătită... driluri pline de adrenalină, acrobaţii, poze frumoase şi eliberări aproape „ca la carte”. La rândul ei, Iulia a pescuit, la crap, pe lacul Tâncabeşti, alături de un francez, îndrăgostit iremediabil de România, Sylvain Remetter. Aventuri... aventuri... momente şi momente-pe scurt, încă o poveste cu şi despre pescuit şi amintiri de neuitat.

Prezintă: Ştefan Stoica şi Iulia Popescu

Producător şi realizator: Ligia Baboş

10:30 Natură şi aventură

* Redifuzare

*Cautare de albine salbatice in Carpatii Orientali, partea a 2-a

Prezinta: Dan Pavaloiu

Producatori: Dan Pavaloiu, Radu Puscas, Dan Curean

 
Cassian Maria Spiridon:

În emisiunea "Mic Dejun cu un Campion" de sâmbătă, 18 mai, de la ora 10:00, Daniela Zeca Buzura Cassian îl va avea invitat pe Cassian Maria ...

Un teatru ca o bijuterie și secretul mâncării «cocă-n teacă», la „Istorii de bun gust”

Joi, 16 mai, de la ora 21:00, într-o nouă ediție a „Istoriilor de bun gust”, emisiunea de antropologie culinară difuzată pe TVR2, Camelia Moise ...

Provocări muzicale la ”Drag de România mea!”

Duminică, 19 mai, de la ora 15.00, la TVR 2 avem întâlnire cu muzica uşoară şi cu folclorul autentic într-o nouă confruntare plină de emoţii, ...

 

#tvr2