loader
Foto

"Un albastru infinit" sau când vara e mai frumoasă în amintiri

De luni, 9 iulie, până joi, 12 iulie, la TVR 2 de la ora 23.00 petreceţi alături de noi o nouă săptămână din "Vara Amintirilor", emisiunea de divertisment a nostalgicilor.

 

PRIMĂVARA AMINTIRILOR

În săptămâna în care o aniversăm pe Angela Similea, născută într-o zi de 9 iulie, avem ocazia să revedem un spectacol memorabil care poartă titlul unuia dintre şlagărele interpretate de ea, dar şi alte secvenţe din Arhiva TVR.

***

Luni, 9 iulie

GALA LUNILOR (1973)

(w882) Toma si El

Realizator: Alexandru Bocăneţ

(w882) Rodica Tap

O nouă pagină din antologica producţie alb-negru "Gala lunilor" se difuzează în prima seară a săptămânii, iar în distribuţie îi regăsim pe Florin Piersic, Toma şi Elena Caragiu, Carmen Stănescu, Rodica Tapalagă, Doina Badea, Anda Călugăreanu şi Stela Popescu.

(w882) Doina Bade

(w882) Carmen Sta


Marţi, 10 iulie

CĂRĂBUȘ (1974)

(w882) Florin Pie

Octavian Sava, Dan Mihăescu, Grigore Pop, Aurel Felea, Tudor Vornicu şi Tudor Mărăscu au semnat realizarea acestui spectacol de divertisment care reia şi aduce în realitatea anilor '70 cupletele şi coregrafia celebrelor show-uri de la Teatrul „Cărăbuş” al lui Constantin Tănase.

(w882) Corina Chi

În secvenţele de marţi seara îi puteţi revedea pe Corina Chiriac, Carmen Stănescu, Anda Călugăreanu, Florin Piersic, Ştefan Bănică Senior, Jean Constantin, Nicu Constantin, Cornel Patrichi.

(w882) Jean Const

(w882) Carmen Sta

(w882) Stefan Ban


Miercuri, 11 iulie

ORA VESELĂ (1977)

(w882) Rodica Man

(w882) Alexandru

În a treia seară a săptămânii 9-12 iulie, ne reîntâlnim cu această producţie de televiziune filmată acum mai bine de patru decenii. În distribuţie: Adela Mărculescu, Alexandru Arşinel, Mihai Fotino, Virgil Ogăşanu, Dorin Anastasiu, Rodica Mandache, Iurie Darie, Anca Pandrea, Mihaela Oancea.

(w882) Adela Măr

(w882) Mihai Foti

(w882) Mihaela Oa


Joi, 12 iulie

UN ALBASTRU INFINIT (1982)

Realizator: Titus Munteanu

(w882) Angela Sim

Spectacolul de joi seara încheie a doua săptămână din „Vara Amintirilor”. Muzica şi dansul anilor '80 vor fi la putere, graţie artiştilor Angela Similea, Florin Piersic, Mihai Constantinescu, Cornel Patrichi şi datorită vocilor din Grupul „Song”.

(w882) Song

Melodia "Un albastru infinit'' compusă de Marcel Dragomir pe versurile lui Ovidiu Dumitru a fost lansată de Angela Similea în 1977. În același an, artista obținea Premiul I la Festivalul de la Mamaia cu acest cântec.

Foto (c) TVR

7:50 Documentar 360°GEO

* Viaţa pe uriaşul Grossglockner (Vivre au pied d’un géant, Franţa-Germania, 2010) Redifuzare

Cel mai înalt munte din Austria, Grossglockner, din masivul Hohe Tauern, ajunge până la altitudinea de 3.798 de metri.

Acest vârf maiestuos separă provinciile Carintia-înspre răsărit-de Tyrol-către apus.

În iunie, după o pauză de opt luni, soţii Riepler părăsesc valea pentru a urca să păzească refugiul Glorerhütte.

Realizatorii documentarului i-au însoţit în mai multe momente din an, de la perioada focurilor de Sfântul Ion până la Ajunul Crăciunului, în refugiul unde adăpostesc alpinişti, şi chiar până pe vârful Grossglockner.

Realizator: Gernot Stadler

Redactor: Delia Clonaru

8:45 Teleshopping

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2