loader
Foto

Ultimele episoade din CSI: Crime şi Investigaţii

Luni şi marţi, de la ora 23:10, TVR 2 a difuzat episoadele 21 şi 22 din al XIII-lea sezon.

 

Luni, 7 septembrie: „Ghosts Of The Past”

Un vânător de fantome, Doug Lasky, este ucis într-un abator abandonat care în trecut a fost scena mai multor crime oribile. Doug fost omorât în acelaşi fel în care, în trecut, un criminal în serie, Walter Simms, şi-a omorât victimele. Ancheta inițială pare să indice ca potențiali suspecți pe coechipierii de vânătoare ai lui Doug, Owen și Carrie, însă teoria se duce de râpă atunci când Carrie este bătut până la moarte la abator de către un alt atacator misterios. Criminaliştii CSI încep să studieze cazurile victimelor lui Simms.

Marţi, 8 septembrie: „Skin in the game”

Echipa CSI descoperă cadavrele a trei prostituate, în trei locuri diferite, însă modul în care sunt aşezate îi face pe investigatori să creadă că au de-a face cu acelaşi criminal. Russell îşi dă seama că cele trei crime refac scene dintr-un volum din secolul al XVI-lea al „Comediei divine” de Dante.

Pe baza acestei teorii, Russell crede că asasinul are de gând să omoare încă alte cinci persoane, iar fiica lui Brass s-ar putea să fie una dintre victime. Investigatorii ajung la un preot din Las Vegas, pe care-l bănuiesc de proxenetism – având legături cu celelalte victime – şi-i propun să o folosească pe agentul Morgan drept momeală. În acest episod a jucat şi cunoscutul cântăreţ rock Ozzy Osbourne.

Despre CSI: Crime și Investigații

Serialul a fost difuzat pentru prima dată în 2000 pe postul american CBS. Cu 15 sezoane înregistrate până acum, CSI a fost desemnat cel mai popular serial dramatic la Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo de trei ori. În 2012, CSI a fost considerat cel mai urmărit serial la nivel global şi a câştigat numeroase premiii, printre care: 9 premii Emmy (şi 23 de nominalizări), 4 premii People’s Choice Awards  etc. Succesul imens al serialului i-a făcut pe producători să creeze două seriale spin-off: CSI:New York şi CSI: Miami. Este al doilea serial ca longevitate care încă se mai produce (în SUA) după Law & Order: Special Victims Unit.

Echipa CSI Las Vegas este formată din: D.B. Russell (interpretat de Ted Danson), Julie „Finn” Finlay (Elisabeth Shue), Nick Stokes (George Eads), Sara Sidle (Jorja Fox), Greg Sanders (Eric Szmanda), Al Robbins  (Robert David Hall), David Hodges (Wallace Langham), David Phillips (David Berman), Morgan Brody ( Elisabeth Harnois), Henry Andrews (Jon Wellner), Jim Brass (Paul Guilfoyle)

3:00 Duminica filmului românesc (R)

* Moromeţii -România, 1988

Regia: Stere Gulea

Cu: Victor Rebengiuc, Luminiţa Gheorghiu, Dorel Vişan

*Dramă,

Redactor: Gabriela Onea

(Reluare)

5:25 Cum vă merge ? (R)

Producător: Cătălin Heson

(Reluare)
 
Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, am celebrat Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă” | VIDEO

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, a fost Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

 

#tvr2