loader
Foto

TVR 2 susține mișcarea și stilul de viață sănătos

Concurs cu premii – puteți câștiga înregistrarea gratuită la OMV Petrom Semi Maratonul București din 16-17 mai 2015!

 

Documente disponibile pentru descarcare:

Ca parte a campaniei „TVR2 susține mișcarea și stilul de viață sănătos”, în perioada 27 aprilie – 4 mai 2015, în mediul online, are loc concursul destinat celor interesați să alerge la OMV Petrom Semi Maratonul București ediția 2015, cărora li se oferă șansa de a caștiga înregistrarea gratuită la oricare dintre cursele din cadrul evenimentului.

În funcție de cât de în formă vă simțiți, puteți opta pentru traseul de 21 km, 10 sau doar pentru o tură în jurul Casei Poporului. Descrierea completă a curselor este disponibilă pe site-ul evenimentului.

În fiecare săptămână de concurs, pe pagina de Facebook a TVR2 va fi afișată o întrebare, pentru care trebuie să răspundeți corect. Vor avea apoi loc trei trageri la sorți, pentru desemnarea a câte trei câștigători, care beneficiază de înregistrare gratuită la cursa la care aleg să participe din cadrul OMV Petrom Semi Maratonul București - ediția 2015.

Vă așteptăm la OMV Petrom Semi Maratonul București ca

  • alergători la una dintre curse: semimaraton (21km), 10 km VW, Ștafete   Vodafone (4X 4,5 km), Cursa Populară Mega Image (3,6 km)
  • voluntari: înscrieri pe www.voluntarinsport.ro
  • suporteri: Pe traseu, vor fi concerte cu artiști cunoscuți, iar în Piața Constituției, va cânta Ștefan Stan.

Evenimentul poate fi urmărit live pe site-ul www.bucuresti21km.ro și pe facebook.com/bucharest21km, sâmbătă 16 mai între orele: 10:20 - 13:30 și duminică 17 mai, între orele 8:20 - 16:00.

Regulamentul concursului este disponibil AICI.

***

Despre Asociația Bucharest Running Club (ABRC):

Bucharest Running Club organizează cele mai mari evenimente de alergare stradală din România: OMV Petrom Bucharest Half Marathon și Raiffeisen Bank Bucharest Marathon care reunesc anual 14.000 de alergători din 55 de țări, 20.000 de suporteri și  1.000 de voluntari, fiind singurele competiții din România înscrise în calendarele internaționale IAAF și AIMS, datorită standardelor înalte cărora li se conformează.

4:20 Documentar 360°GEO (R)

* Viaţa pe uriaşul Grossglockner (Vivre au pied d’un géant, Franţa-Germania, 2010)

Realizator: Gernot Stadler

Redactor: Delia Clonaru

(Reluare)

5:15 Teleşcoala (R)

*Clasa a VIII-a

* Limba semnelor romane

Producator: Sinziana Milosoiu

(Reluare)
 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2