loader
Foto

Galerie foto

TVR 2 vă aduce „La fix” informaţiile de care aveţi nevoie

De luni până vineri, de la ora 12:00,  echipa emisiunii „La fix” vă aduce cele mai bune sfaturi și informații de care aveți nevoie în educație, sănătate, tehnologie și societate. Doar pe TVR 2, TVR HD și TVR+.

 

La fix

Emisiunea La fix vă aduce, de luni până vineri, subiecte de interes într-o abordare diferită: fiecare zi a săptămânii este dedicată unui anumit domeniu, care va avea propriul prezentator.  „Ideea de bază a programului este simplitatea și stransa legătură cu telespectatorul de toate vârstele și preocupările, din mediul urban sau rural”, spune Camelia Boştină, producătorul coordonator al emisiunii.

Prin cele cinci mari teme generale, La Fix oferă o „diversitate și utilitate la modul cel mai simplu. Oamenii vor ști ce le propunem în fiecare zi și vor putea să-și programeze timpul de vizionare în funcție de interesele speciale pe care le au. Zilnic se vor transmite mesaje utilitare, fie prin intermediul  emisiunii, fie pe paginile din rețelele de socializare”, adaugă producătorul.

Ziua de luni este dedicată Casei și familiei, iar Măriuca Mihăilescu, gazda emisiunii, ne va spune cum să ne pregătim maşina pentru sezonul rece, ne va oferi câteva sfaturi despre întreţinerea plantelor de apartament şi vom afla de la specialiştii în branding personal cum ne putem reinventa. Din platoul emisiunii, vor vorbi Cristi Mălăiescu– specialist auto, Carli Marian și Rodica Ștefan- ingineri horticol şi Adelina Borțan și Raluca Cristea

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Ediţia de marţi are ca temă Eu şi societatea, iar Liliana Gheorghiu-Bulat va vorbi cu specialişti în comunicare, psihologi, jurişti, politologi sau medici despre problemele care ne afectează viaţa de zi cu zi.  Pe 10 noiembrie, subiectul este „sănătatea costă”, iar invitaţii ediţiei vor fi Diana Brâncuş - jurnalist TVR pe probleme de sănătate, Adriana Mihalaş – medic de familie, dr. Florin Chirculescu – preşedintele Sindicatelor Medicilor din România.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Pentru zilele de miercuri, Cristina Şoloc abordează subiectele legate Educatie, ştiinţă şi tehnologie, iar pe 11 noiembrie, am aflat miturile şi adevărurile laserului, alături de cercetătorii Cristian Mihail Teodorescu şi Dan Stutman. Andreea Stoica ne-a arătat, la rubrica ei, că ştiinţa este distractivă.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Joi, Cristian Mîndru este gazda ediţiilor Ne pregătim de weekend. FIX înaintea weekend-ului te invităm să afli propunerile noastre pentru petrecerea timpului liber, destinaţii turistice, ce spectacole poţi vedea şi ce hobby-uri ai putea practica. Cristi şi invitaţii săi din 12 noiembrie, actorul George Ivaşcu, Laurenţiu Bădicioiu şi Victor Minea, organizatorii unui festival de poezie şi epigrame la Mizil,  au făcut recomandări pentru timpul liber de la acest sfârşit de săptămână.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

La final de săptămână, Lucia Toader stă de vorbă cu invitaţi care ne vor ajuta să urmăm cel mai util sfat: Bucură-te de viaţă!. Sub acest titlu, în fiecare vineri vom invităm specialişti care te pot ajuta să te înţelegi mai bine pe tine şi pe cei din jurul tău, să găseşti atitudinea şi soluţiile potrivite pentru tine.

În această vineri, pe 13 noiembrie, v-am pregătit o discuţie la rece despre practicile oculte şi încercăm să aflăm cât este ştiinţă şi cât este... comerţ. „Primele pagini ale ziarelor comerciale sunt pline de anunțuri, prezentate care mai de care mai atrăgător, ale unor specialiști în diverse practici magice și oculte, la granița cu paranormalul. Cât este comerț? Cât este știință? Cât este impostură? Iată de ce am ales pentru dumneavoastră să fie prezenți un specialist în hipnoză, o adeptă a practicilor șamane și un teolog. Sună cel puțin bizar, știu, dar haideți să purtăm împreună un dialog pe aceste teme și, la final, să avem capacitatea de a discerne și de a cumpăni mai bine, atunci când e cazul”, spune Lucia Toader.

În platou vor  fi prezenţi psihologul Cătălin Iriciuc şi Marius Vasileanu, istoric şi profesor de istoria religiilor.

4:30 Mizerabilii (R)

Film * Mizerabilii (Les miserables-Regatul Unit, 2018)

*Episoadele 3 si 4 (din 8)

Regia: Tom Shankland

Cu: Dominic West, David Oyelowo, Lily Collins, Josh O'Connor, Olivia Colman

* Dramă

*

Redactor Corina Feleagă

(Reluare)

6:00 Levintza prezintă (R)

*In cel de-al treilea sezon al emisiunii LEVINTZA PREZINTA, de la TVR2, doamna Doina Levintza, creatoare si realizatoare celebra de costume, prezinta o emisiune dedicata celor mai creativi designeri, tendintelor, istoriei si meseriilor modei.

Emisiunea este o incursiune in culisele modei, cu colectii pline de creativitate, portrete de designer si manechine, tendinte si istoria modei.

“Levintza prezinta” este singura emisiune de moda din Romania, un spatiu video dedicat celor mai importante si creative colectii, saptamanilor modei de la Paris, Londra, New York sau Milano. Vizionare placuta!

Prezentator: Doina Levintza

Realizator: Doina Levintza

Producator: Claudia Nicolau

Coproducție TVR-SC Levintza costume designer SRL

(Reluare)
 
Cassian Maria Spiridon:

În emisiunea "Mic Dejun cu un Campion" de sâmbătă, 18 mai, de la ora 10:00, Daniela Zeca Buzura Cassian îl va avea invitat pe Cassian Maria ...

Un teatru ca o bijuterie și secretul mâncării «cocă-n teacă», la „Istorii de bun gust”

Joi, 16 mai, de la ora 21:00, într-o nouă ediție a „Istoriilor de bun gust”, emisiunea de antropologie culinară difuzată pe TVR2, Camelia Moise ...

Provocări muzicale la ”Drag de România mea!”

Duminică, 19 mai, de la ora 15.00, la TVR 2 avem întâlnire cu muzica uşoară şi cu folclorul autentic într-o nouă confruntare plină de emoţii, ...

 

#tvr2