loader
Foto

TVR 2 susține stilul de viață sănătos la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon

În 3-4 octombrie 2015, vă așteptăm la cea de a opta ediție a Raiffeisen Bank Bucharest Marathon, eveniment organizat de Asociația Bucharest Running Club și susținut de TVR, la care vor participa peste 10.000 de alergători din peste 50 de țări.

 

Sâmbată 3 octombrie, la Cursele Copiilor UNIQA Asigurări, vor alerga copii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani, care vor lua startul grupați pe categorii de vârstă și sex, din jumătate în jumătate de oră, începând cu orele 10:30. Kitul de participare se ridică în ziua cursei, începând cu orele 7:30 din Piața Constituției, locul de desfășurare al evenimentului. Pentru al treilea an consecutiv, mămicile și tăticii copiilor cu vârste cuprinse între 6 luni și 4 ani pot alerga împingând căruciorul copiilor la Jogging în scutece.

Duminică 17 mai, în funcție de gradul de antrenament, alergătorii pot opta pentru – maraton 42 km, semimaraton Volkswagen 21 km, Maraton Ștafete Vodafone (10 km X 4), sau o tură a Casei Poporului la Cursa Populară Ciuc Radler (3,6 km). Pentru ultimele înscrieri și ridicarea kiturilor de către cei care s-au înregistrat deja online, vă așteptăm la Sport Expo, spațiul special amenajat din Piața Constituției, începând de vineri 2 octombrie, orele 12:00. Pentru ridicarea kiturilor este necesară semnarea scrisorii de confirmare și actul de identitate.

Pentru că Raiffeisen Bank Bucharest Marathon este mai mult decât o competiție de alergare – este o sărbătoare a orașului București, dacă nu alergați, vă așteptăm pe traseu sa îi incurajați pe alergători și să urmăriți artiștii care dau reprezentații pe traseu.

În Piața Constituției, sâmbată, după închierea festivităților de premiere, veți putea asista la concerte susținute de artiști cunoscuți.

Dacă nu puteti ajunge, dar vreți să ne fiți alături, vă invităm să urmăriți transmisiunea live a evenimentului pe www.bucharest-marathon.com sau pe www.facebook.com/bucharest-marathon.

Un eveniment susținut de TVR.

20:00 Immenhof: marea promisiune

Film* Immenhof: marea promisiune (Immenhof: das grosse versprechen-Germania, 2022)

Regia: Sharon von Wietersheim

Cu: Leia Holtwick, Maximilian Befort, Ella Päffgen

*Film de aventuri, family. La ferma Immenhof, peripeţiile se ţin lanţ. După ce sora lor Charly a plecat la facultate, Lou şi Emmie se ocupă împreună de herghelie. Verişoara Josy, fată de la oraş, a venit să le ajute, dar mai mult le încurcă, iar splendidul cal de curse Cagliostro este otrăvit de o mână criminală, spre disperarea lui Lou, care-l ascunde la un refugiu pentru cai sălbatici.

Redactor: Laura Bălan

22:00 Numele Trandafirului

Film* Numele trandafirului (Il nome della rosa-Italia, Germania, 2019) PREMIERĂ

*Partea a patra (din 4)

Regia: Giacomo Battiato

Cu: John Turturro, Rupert Everett, Damian Hardung, Fabrizio Bentivoglio

* Miniserie, dramă-adaptare a romanului omonim de Umberto Eco. În 1327, Papa Ioan al XXII-lea şi Ludovic IV de Bavaria sunt în război. Pe fondul conflictului deschis dintre Biserică şi puterea politică, călugărul franciscan William of Baskerville (John Turturro) şi tânărul novice Adso of Melk (Damian Hardung) sosesc la o abaţie benedictină izolată, din nordul Italiei, pentru a participa la o dezbatere importantă. Abatele îl roagă pe William, cunoscut drept o minte luminată, să cerceteze moartea misterioasă a unui tânăr călugăr. În scurt timp, incidentele tragice încep să se ţină lanţ, iar Inchiziţia intervine prin reprezentatul său, Bernard Gui (Rupert Everett), împiedicând căutarea adevărului.

*

Redactor Adriana Vulpe

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2