loader
Foto

Galerie foto

„The Office” începe la TVR 2

Marţi, 12 mai, TVR 2 difuzează primul episod al serialului american de comedie. De la ora 23:10, urmăriţi câte două episoade din producţia care a câştigat cinci premii Emmy. „La birou” va fi difuzat de marţi până joi.

 

O adaptare a seriei britanice The Office (2001), acest serial este un documentar satiric la adresa unei companii furnizoare de hârtie din Scranton, Pennsylvania. Şeful firmei, Michael Scott, încearcă să ţină cont de bunăstarea angajaţilor,în acelaşi timp încercând să aducă propria contribuţie în companie.

Michael, şeful regional, are impresia că e tipul cel mai haios din tot biroul şi nici prin cap nu-i trece că subordonaţii săi îl tolerează doar pentru că el le semnează statele de plată. Cu cât se străduieşte mai mult să pară cool şi apreciat, cu atât mai jalnic apare în ochii celorlalţi.

The Office se învârte în jurul vieţilor câtorva angajaţi: Jim, un plictisit, dar talentat agent de vânzări, Dwight, recepţionera Pam şi Ryan, cu un caracter predominant indiferent.

Serialul realizat de NBC a fost nominalizat de 42 de ori la Premiile Emmy, câştigând de cinci ori (cea mai bună comedie, cel mai bun scenariu pentru o comedie, cea mai bună regie a unei comedii etc.). Steve Carell a câştigat premiul pentru cel mai bun actor într-o comedie-TV la Globurile de Aur; Institutul de film American l-a numit cel mai bun serial al anului de două ori, iar în 2006 a câştigat un Peabody Award.

23:30 Familia Borgia

Serial* Familia Borgia (The Borgias-SUA, Ungaria, Canada-2011-2013)

*ep.12

Cu: Jeremy Irons, Holliday Grainger, Francois Arnaud, Joanne Whalley

*Nominalizare la premiul Globul de Aur 2012 pentru cel mai bun actor (Jeremy Irons)

*Două premii Emmy 2011-pentru costume şi muzică originală

*Dramă istorică. La sfârşitul secolului XV, în Italia Renascentistă, familia Borgia ajunge în cele mai înalte cercuri ale puterii. Folosindu-se de averea şi de influenţa sa, temutul cap al familiei, Rodrigo Borgia (Jeremy Irons), se instalează pe scaunul papal, devenind Papa Alexandru al VI-lea. Pentru a-şi consolida puterea, acesta îşi mobilizează apropiaţii să depună un jurământ de răzbunare contra celorlalte familii nobile care s-au opus ambiţiilor sale. Pontificatul lui Alexandru va fi dominat de corupţie fără limite şi de crunte lupte politice, în interiorul Italiei, dar şi contra capetelor încoronate ale Europei. Şi relaţiile complicate nu se opresc aici, căci patriarhul Borgia are trei copii-Cesare, Juan şi Lucrezia-care, după chipul şi asemănarea tatălui lor, sunt la fel de lacomi de putere şi de averi.

*

Redactori: Corina Feleagă, Laura Bălan

0:30 Festivalul Internaţional de Circ de la Monte Carlo (R)

(43Rd International Circus Festival Of Monte-Carlo), Franta, 2019

*Editia 43 *Partea intai

Redactor : Stefan Asavei

(Reluare)
 
Pr. Emanoil Băbuş:

În aşteptarea Învierii Domnului, echipa "Mic Dejun cu un Campion" a pregătit  o ediţie de o complexitate aparte din care nu lipsesc întrebările ...

Miercuri, 1 mai, de la ora 21:00, sub genericul "Povești și secrete pe Podul Mogoșoaiei”, Adriana Irimescu, prezentatoarea emisiunii "Cursa prin ...

Ion Nedelcu – Ned: „În Joia Mare m-am gândit la cea mai preţioasă imagine din Univers: Icoana Maicii Domnului”

Invitatul Cameliei Moise la „Istorii de bun gust”, în ediţia de joi, 2 mai, de la ora 21:00, la TVR 2, este Ion Nedelcu – Ned, scenograf, pictor, ...

 

#tvr2