loader
Foto

Supereroii americani versus cei autohtoni - sâmbătă, la "Top Cultura"

Ediţia din 2 august, de la ora 14.30, a adus noi subiecte uluitoare la TVR 2

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Şi sâmbăta aceasta, cultura de top vă dă întâlnire pe TVR 2, de la ora 14.30 într-o ediţie în care vă veţi bucura de muzică de calitate, filme bune, de concertele verii şi, nu în ultimul rând, de o pleiadă de… supereroi! Reportajul special al emisiunii, realizat de Alina Avramescu, vă provoacă să găsiţi răspunsul la o întrebare la care, probabil, mai toţi părinţii s-au gândit: ce alegem, supereroii de peste ocean, sau poveştile copilariei noastre, cu Harap Alb şi Greuceanu?

Şi tot sâmbătă, 2 august, la Top Cultura puteţi urmări un interviu în exclusivitate realizat de Eveline Pauna cu regizorul Stephen Barlow, cel care aduce în România celebrul musical “Fantoma de la Operă”, spectacol care a facut istorie pe Broadway.

Liana Stanciu continuă cronica concertelor verii. Sâmbătă, la Top Cultura, ea ne va aduce în casă informaţii de la “Dream Theater” şi “Buena Vista Social Club”.

Iar oferta magazinului cultural de pe TVR 2 nu se opreşte aici – ci vă invită la o întâlnire cu teatrul, artele vizuale, literatură şi film – toate acestea într-o nouă ediţie de “Top Cultura”, pe care nu aveţi voie să o rataţi!

0:15 TOTUL NU VA FI BINE, România-Ucraina, 2020

Film*

Regia şi scenariul: Adrian Pîrvu, Helena Maksyom

Producători: Ada şi Alexandru Solomon

*Documentar. După încheierea unei relaţii îndelungate, un realizator de film pe jumătate nevăzător, născut în 1986, pleacă din România ca să caute oameni care ar fi putut fi afectaţi de dezastrul de la Cernobîl. În căutările sale, se îndrăgosteşte şi viaţa lui porneşte într-o direcţie neaşteptată. Mama regizorului, însărcinată cu Adrian, călătorise în Ucraina exact în aprilie 1986, iar el s-a născut cu probleme de sănătate. Acum, Adrian lucrează la un film despre generaţia lui, a celor ale căror vieţi au fost influenţate de accidentul nuclear de la Cernobîl.

Redactor: Gabriela Onea

1:45 Ora de ştiri (R)

(+ Sport )

(Reluare)
 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2