loader
Foto

Galerie foto

Prietenii TVR2 văd primii “Violetta în concert”

Intră pe pagina de Facebook TVR2 şi câştigă invitaţii duble la evenimentul de lansare a filmului “Violetta în concert”, precum şi jurnalul Violettei: “Jurnalul meu – un an mai târziu”.

 

Documente disponibile pentru descarcare:

Eşti fan Violetta? Vrei să trăieşti la cinematograf emoţiile concertului Violettei de la Milano? TVR2, Disney România, CineForum, Cinema City şi Editura Litera ţi-au pregătit o surpriză! Urmăreşte pagina de Facebook TVR2 în perioada 1-7 mai, răspunde provocărilor şi poţi câştiga o invitaţie dublă la lansarea filmului “Violeta în concert”, precum şi jurnalul Violettei: “Jurnalul meu – un an mai târziu”. Evenimentul de lansare va avea loc pe 8 mai la Cinema City SUN Plaza din Bucureşti.

Filmat în arena Mediolanum Forum din Milano, “Violetta în concert” îi prezintă pe cei doisprezece membri originali ai distribuției serialului argentinian Violetta interpretând hiturile din Sezoanele 1 și 2 ale acestei serii TV. Filmul surprinde performanţele live și dă fanilor seriei Violetta o şansă de a vedea ce se întâmplă în culisele unui turneu de performanţe musicale live. Spectatorii vor vedea pregătirile febrile din momentele de dinainte urcării pe scenă şi îi vor putea vedea şi cum îşi petrec actorii din serial timpul lor liber.
Concertul propriu-zis va dura 90 de minute şi include 4 cântece în premieră plus alte 15 minute de imagini din culise montate în paralel cu acest concert.
Din 9 mai, “Violetta în concert”va fi distribuit şi în cinematografele din România.

“Acum sunt mai mare. Mai hotărâtă și mai conștientă de propria valoare. Dar la fel de îndrăgostită de viață: aceasta sunt eu, Violetta. Iar acesta este al doilea jurnal al meu. Mă însoțește pretutindeni și știe totul despre mine: ce simt, ce mi se întâmplă, ce fac prietenii mei, ce secrete ascunde familia mea. Viaţa mea e un roman original și plin de emoţii.”

Inspirat din sezonul 2 al celebrului serial TV Violetta, de la Disney Channel, “Jurnalul meu - un an mai târziu”, distribuit de Editura Litera, se găseşte déjà în librăriile din România.

(w882) Jurnal Vio

Regulamentul concursului îl găsiţi aici

9:00 Ferma

*Anul 25 *Editia 1167

Nu mai aveti loc la oras ? Încercati la tară!

Emisiune pentru actuali si viitori tineri fermieri.

*UNDEVA ÎN ROMÂNIA-Mândri, albi, cu mărgele rosii...pe ulita Albatrosului!

La 7 Km de orasul Ovidiu, în satul Poiana , într-o întreprindere dezafectată, un profesor univerversitar a investit bani, șstiintă vointă șsi timp, transformând niste incinte...într-o crescătorie de curcani. În patru încăperi de câte 200 mp fiecare a organizat spatii pentru cresterea a aproximativ 10.000 de păsări , pe mai multe serii anual.

Curcanii au nevoie de un spatiu suficient, cu un număr mare de hrănitori si adăpători, de 7n asternut de talaș si paie, de un loc cu nisip pentru curătarea penajului. Ei trebuie feriti de ploaie si umezeală, fiind sensibili la frig. Ziua au nevoie de un spatiu verde. Sunt hrăniti de trei ori pe zi cu un complex echilibrat din orz, grâu, porumb, mei șsi legume( morcov, dovleac, sfeclă, cartofi fierti), făină de oase , iarbă uscată tocată, ulei de peste, ceapă tocată, coajă de ou si sare.

Pentru un kilogram din cresterea lor în greutate au nevoie de 2 kg de furaj/zi, luînd cam 300 g/zi. După o astfel de alimentatie acesti curcani hibrizi pentru carne ating greutatea necesară destul de repede, fiind sacrificati la 25 kg masculii si 11 kg femelele.

Curcile pot depune ouă de la 7 luni, fiecare ou căntărind cca. 80 g fiecare.

Ferma nu are incubator, ei iau pui de o zi din incubatoare acreditate din Ungaria, Italia,Germania si mai nou pot achizitiona si din România.

La atingerea greutătii optime de sacrificare, după un ciclu de crestere de 18-20 de săptămâni , ei sunt abatorizati. Tehnologia de crestere si de sacrificare este după ultimele exigente de sigurantă alimentară. Fiecare hală are îngrijitorii ei , care au o mare atentie ca toate cerintele sanitar-veterinare să fie respectate strict.Ferma are si un teren agricol pe care fiul fermierului cultivă o parte din furajele si legumele necesare hrănirii curcanilor. Ferma este certificată si autorizată pentru export în U.E.

Consumul de carne de curcan întăreste sistemul imunitar șsi actionează ca un antidepresiv, datorită triptofanului, creste nivelul de testosteron șsi reduce colesterolul rău.

După ce ferma a fost pusă la punct, fermierii au deschis șsi o carmangerie cu o zonă de procesare, având o carne de calitate, superioară. Au realizat o gamă variată de produse fără aditivi alimentari, din carne fiartă si afumată, folosind retete consacrate din gastronomia locală si traditională. Vând produse proaspete-carcase, aripi, piept dezosat, pulpe, la preturi de fermă, alături de semipreparate șsi de o varietate mare de cârnati proaspeti si afumati, burgeri, tobă, crenvursti, drob, mici,pastramă, pateu de ficat si tot felul de rulade , ambalate în pachete, în vid sau în cutii pe cele afumate. Desfacerea se realizează prin magazine proprii în Constanta si Năvodari, prin câteva hipermarket-uri dar si prin comenzi online. Si ei, fermierii sunt acum mandri cu ce au realizat!....

Participă: Prof. univ. dr. Cornel Panait-fermier șsi întreprinzător Avicola, sat Poiana Jud. Constanta

Jurnalist tv Sergiu Marinescu

Emisiune de: Viorel Alexandru Popescu si Eugen Daniel Iancu Cosmeriuc

9:55 FILLER

* Ecce via

Producător: Dinu Elena

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2