loader
Foto

Galerie foto

Prietenii TVR2 văd primii La Grande Bellezza

Intră acum pe pagina de Facebook TVR2 şi câştigă invitaţii duble la evenimentul de lansare a filmului La Grande Bellezza!

 

Documente disponibile pentru descarcare:

TVR2, Independenţa Film şi Hollywood Multiplex te invită să vezi primul La Grande Bellezza. Urmăreşte pagina de Facebook TVR2, în perioada 22-27 martie, intră în concurs şi poţi câştiga invitaţii duble la evenimentul de lansare a filmului "La Grande Bellezza/Marea frumuseţe", care va avea loc pe 28 martie, de la ora 20:00, la cinematograful Hollywood Multiplex din Bucureşti!

Filmul, câştigătorul Oscarului de anul acesta pentru “Cel mai bun film străin”, regizat de Paolo Sorrentino, spune povestea lui Jep Gambardella, regele autoproclamat al lumii mondene din Roma, ajuns acum la 65 de ani. Fost ziarist de succes şi scriitor în tinereţe, Jep este nelipsit de la toate dineurile cu ştaif din Roma, el însuşi gazda unor petreceri de neuitat pe terasa apartamentului său cu vedere la Collosseum.

Alături de Toni Servillo, care interpretează personajul principal, pe mondenul Jep Gambardella, filmul are o distribuţie formată din actori consacraţi ai marelui ecran italian: Carlo Verdone, Sabrina Ferilli, Isabella Ferrari, Iaia Forte, Serena Grandi, Dario Cantarelli, Giulio Brogi, Roberto Herlitzka. Pe acesta din urmă l-aţi putut vedea recent alături de actriţa româncă Olimpia Melinte în 7 opere de milostenie / Sette Opere di Misericordia, distribuit anul trecut de Independenţa Film.

La Grande Bellezza / The Great Beauty / Marea frumuseţe a mai obţinut anul acesta, alături de Oscar-ul pentru “Cel mai bun film străin”, Globul de Aur şi premiul BAFTA la aceeaşi secţiune. Filmul lui Sorrentino a făcut parte din Competiţia oficială a Festivalului de la Cannes, anul trecut şi a fost nominalizat la Premiul César pentru “Cel mai bun film străin”.

Aşadar, intră acum pe pagina de Facebook TVR2, participă la concurs şi petrece o seară minunată alături de prietenii TVR2, Independenţa Film şi Hollywood Multiplex. Regulamentul concursului îl găsiţi AICI.

15:00 Teleşcoala

*Clasa a VIII-a Sezon Nou

* Limba semnelor romane

Producator: Sinziana Milosoiu

15:30 Teleşcoala

* Limbi străine Sezon Nou

* Limba japoneza

Producator: Sinziana Milosoiu

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2